Внезапно на пътя: Катастрофа осуетява сватбата на Бачорски?

0

- Advertisement -

Бизнесменът Даниел Бачорски е претърпял злополука, която е можела да се окаже фатална за него. Това разкрива самият той в едно от сторитата си в социалната мрежа, пише Блиц.

„На бул. „Мария Луиза“ момчето си паркира колата за един подпис и в тоя момент минава трамвая, една кола и момчето си отваря вратата, излиза, момчето – тоест аз“, подема Бачорски, докато междувременно демонстрира отнесената и премазана врата на автомобила си.

От кадрите става ясно, че вратата вече не може да се затвори въобще и бизнесменът трябва да си викне пътна помощ. Разказът му обаче не спира дотук:

„Абсолютен блокаж е колата, вратата и добре, че не ме смазаха и мен. Да сме живи и здрави, отива на доктор тая тенекия. Важното е, че всичко ще е наред“, казва Даниел.

Някои потребители обаче заподозряха, че това може да се окаже не просто нещастно стечение на обстоятелствата, а явен знак, че сватбата, която готви Бачорски е на път да се провали.

Даниел и половинката му Анастасия планират да се женят на езерото Комо в Италия, но връзката му с нея започва на гърба на чуждото нещастие на бившата на Бачорски – Емилия, от която той има дъщеря. В продължение на месеци той изневерявал на Емилия с Анастасия, при това докато Емилия е бременна с детето им. Самата тя усещала, че нещо не е наред, но Даниел успешно я заблуждавал, докато накрая истината лъснала.

Няма как да градиш щастие с такъв старт на връзката си, нищо чудно скоро да извърти същия номер на Анастасия“, одумват известната двойка в мрежата.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече