Александра Богданска връзва с бебе новия си?

0

- Advertisement -

Мартин Иванов с летящ старт в кариерата – тръгна по участия и вече пее в най-актуалните софийски клубове

Настоящият приятел на Александра Богданска вече е истинска звезда. Мартин Иванов става все по-известен и вече се радва на първите си участия. Преди дни мачото имаше изява в популярен клуб-ресторант, който се намира в квартал „Драгалевци”, видя „Уикенд”.

Новият глас на музикалната сцена – Мартин Светломиров – вече така представят мъжа до Богданска, който наистина има талант и винаги пее на живо. Публиката харесва кавърите на Светломиров, който изпълнява предимно сръбски и македонски песни.
Мартин върви все по-уверено към музикалната слава и поприще. Той е самоук талант, но от известно време ходи при музикален педагог, защото иска да се усъвършенства. Мъжът определено се е насочил да гради кариера на певец. Припомняме, че преди години Иванов, който се представя като Светломиров, е имал вземане-даване и с певицата Мария Илиева, но тя явно не му е ударила рамо с музикалната кариера.
Мартин се занимава с бизнес, но има и богати родители. Иванов е по-добре финансово и от Алекс, и от Даниел. Именно такъв мъж търсеше Богданска, защото скандалите за пари бяха основната причина да се разведе с бившия си съпруг. Хубавицата се ядосваше на бившия си мъж, че няма болезнени амбиции да печели пари. На него пък му писна да играе ролята на загубеняк и подаде молба за развод. Определено Мартин изглежда по-добре от Даниел, който въпреки няколкото си пластични корекции, все се остава Лудия репортер, но в това е чарът му, а той беше тръгнал по пътя на обезличаването си.
Светломиров набира все по-голяма популярност и в социалните мрежи. Последователите му се множат, а той ги радва с нови записи на популярни кавъри, сред които „Жива рана” и „Цвете мое” на Слави Трифонов и „Ку-Ку Бенд”. По-старите му парчета са „Мога” на Любо Киров, „Боже, пази я от зло” на Тоше Проески и химна на циганите „Амалипе”, изпълняван в оригинал от Звонко Демирович.
Алекс и Мартин са заедно вече година и връзката им е сериозна. Моделката е запознала любимия със сина си Габриел. Според близки до двойката, Богданска била готова дори да стане майка и двамата в момента работели за дете.


Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече