Милица Гладнишка завличана с пари от депутати

0

- Advertisement -

Народните представители редовно й оставяли неплатени сметки, когато била сервитьорка

Милица Гладнишка има неприятен личен опит с депутати, сподели наскоро самата актриса. Тя не веднъж е била завличана с пари от народните представители в родния парламент. Това редовно й се случвало, преди да стане известна. Тогава си изкарвала хляба като сервитьорка, пише Уикенд.

Много клиенти драсваха, преди да си платят, най-често това бяха нашите мили народни представители!”, сподели преди дни Милица Гладнишка в предаването „Кой да знае?” по Би Ти Ви. Актрисата има договор с шоуто като капитан на един от двата състезаващи се отбора. В предаването преди няколко дни тя, вместо да разсъждава по въпроса, който й се падна, се впусна в спомени от годините, преди да стане популярна.

Тогава работела в популярно заведение в близост до Народното събрание. Много от клиентите й били депутати. Бъдещата звезда чинно им носела менютата и им сервирала поръчаното, като в същото време им пеела, защото в заведението работели пеещи сервитьори. Но често се налагало сама да плаща сметките им.
„Пиеха по едно кафе и си тръгваха, без да ги забележа”, спомня си звездата. Депутатите си били изработили стратегия да наблюдават кога персоналът е разсеян и незабелязано да напускат заведението, без да платят. С цялата си наглост след дни отново се връщали, без да им мигне окото, и номерът им пак минавал. Налагало се персоналът да поема разходите по всичките им поръчки.
Милица обикновено плащала депутатските сметки с бакшиши от чужденци. Каква била стратегията й да ги направи по-щедри? Актрисата залагала на чар, усмивка и най-вече на забележителните си деколтета. Види ли чужденец, редовно тръгвала с гърдите напред, за да му предлага специалитетите на заведението. Номерът най-често минавал и хората оставяли достатъчно, за да стигнат парите и за сервитьорката, и за неплатените сметки на другите.
Звездата от „Кой да знае?” не спомена имена, не уточни от кои парламентарни групи са били некоректните й клиенти, нито в кое поред народно събрание е ставало това безобразие. С времето обаче запомнила кои са най-големите тарикати и започнала зорко да ги следи, за да не могат да избягат. В крайна сметка успяла да ги вкара в релсите, но чак след няколко месеца.
От онези години на Гладнишка й е останал навикът да следи за всякакви на пръв поглед незначителни подробности, което й помага в „Кой да знае?”. Нищо чудно аналитичният й ум, който показва в шоуто, да е трениран именно в гладните сервитьорски години.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече