Башар Рахал и Богданска ще водят „Биг Брадър”

0

- Advertisement -

Ливанецът и инфлуенсърката спечелили кастинг в конкуренция с Мон Дьо и Нели Атанасова

До завръщането на „Биг Брадър” по Нова тв остават поне 3 месеца, но вече са ясни водещите, които ще посрещнат съквартирантите след 6-годишна пауза на риалитито у нас. Това няма да са Ники Кънчев и Алекс Сърчаджиева, както преди, а Башар Рахал и Александра Богданска, научи „Уикенд”.

Още когато се заговори, че новият „Биг Брадър” ще се прави от продуцента Краси Ванков, „Уикенд” писа, че Башар Рахал има много добри шансове да стане лице на предаването. Ливанецът открай време е приятел на продуцента, който редовно го взима в своите проекти като например сериалите „Братя” и „Много мой човек”. Освен това Рахал има опит като водещ на много тв предавания, макар че сам се шегува, че влезе ли в някое, веднага го спират. Другият вариант за лице на предстоящия сезон на риалитито беше Ненчо Балабанов, но за целта той трябваше да напусне „Сделка или не”. Актьорът се чувствал добре в играта с кутиите и не виждал смисъл да я сменя с риалити, което хем е по-кратък проект, хем има живи включвания вечер до късно. Ненчо е с малко дете и такъв режим на работа не е удобен за него.

В крайна сметка Ванков е избрал Башар. Проблемът бил коя да бъде негова партньорка. След кастинг е избрана шестващата по световните светски събития Александра Богданска. Допреди няколко месеца тя се гласеше да изгрее в предаване в Би Ти Ви, но всички опити да я лансират там получиха мощен отпор от зрителско неодобрение. Затова пък чаровната инфлуенсърка се представила много добре като екранна половинка на Рахал – стиковали се идеално пред камерата, а и си отиват като двойка. Башар, ако не друго, е достатъчно висок, за да може да седи до възкачената върху обувки на ток Богданска, без да изглежда като джудже.

Ливанецът и инфлуенсърката са победили на кастинга журналиста Мариян Станков-Мон Дьо и Нели Атанасова – жената на Александър Сано. Те са били другите кандидат-водещи, които Краси Ванков е изпробвал за предстоящия голям проект. В крайна сметка обаче ги е отхвърлил. Не е ясно как това ще се отрази на дружбата между Рахал и Сано, които участват в общо представление – „Отблизо”. Идеално за тях би било Башар да е в комплект с Нели на екрана, но пък нейният мъж тази есен ще води предаване на конкурентите от Би Ти Ви – „Островът на 100-те гривни”. Това няма как да не е взето предвид при определянето на бъдещите лица на Нова.

Кой ще влезе в „Биг Брадър” наесен? Съквартирантите няма да бъдат традиционни звезди, известни на телевизионната аудитория. Избирани са обикновени хора и много инфлуенсъри, които се изявяват в интернет. Никой от участниците няма да вземе и лев за това, че е влязъл в риалитито. Ще се борят единствено за чест и слава и евентуално за голямата награда н шоуто, която все още не е обявена. Последните 5 сезон е била символична – плакет, но съквартирантите са били с хонорари. Според слуховете, Краси Ванков се е класирал да прави предстоящия сезон по Нова тв, ангажирайки се да сведе разходите по него до минимум. Той и сериали прави почти без пари, със слабо известни актьори и само една, в краен случай две звезди. За „Брадъра” това са Рахал и Богданска. През годините най-голямата награда в риалитито е била 300 000 лева през 2008 г. Тя е дадена в четвъртия сезон на Георги Алурков.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече