Фиаско! Няма радост за „новата“ Мис България Илияна – Кравец запазва титлата си!

0

- Advertisement -

Илияна Борисова няма да може да се наслади на служебната си победа като Мис България – шуменци обаче се възгордяха

Варненката Елизабет Кравец бе детронирана като Мис България – да, ама друг път, изригнаха от екипа й и всички нейни последователи, които имат намерение да бранят короната й до край. Организаторите на конкурса съобщиха, че отнемат титлата й, но този въпрос се оказва правен казус и тепърва ще се решава в съда, ако изобщо там бъде заведено дело по обвиненията срещу красавицата. Към момента те не са ясно формулирани, а ако е имало неизпълнени бизнес ангажименти, както се шушука из модните среди и вече съобщи Show.bg, това също ще трябва тепърва да бъде доказвано.

Изглежда Кравец запазва позицията си на Мис България за 2023 г. и това скоро няма да се промени, независимо от гръмкото съобщение в социалните мрежи и скандалът, който последва. Самата тя посочва, че е изключително дисциплинирана, което дължи и на дългогодишните си спортни занимания в сферата на танците, и не би си позволила да не спазва поставените й от конкурса условия. И завършва: „Аз съм Елизабет Кравец и съм Мис България 2023“.

По всичко личи, че тя няма никакво намерение да се отказва от спечеленото първенство по красота.

Какво обаче остава скрито зад кулисите и тепърва ще излиза наяве, предстои да разберем.

Горчива е служебната победа за подгласничката Илияна Борисова, която беше обявена за новата Мис България 2023. В момента тя обира негативите от реакциите на всички защитници на Кравец, макар че съгражданите на Илияна, която е от Шумен, побързаха да я поздравят и са горди от развръзката, изтъквайки че няколко поредни години все тяхна хубавица е сред топ призьорките на конкурса.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече