Какво сгафи Елизабет Кравец – отнеха короната й на Мис България

0

- Advertisement -

Конкурсът „Мис България“ отне короната на миналогодишната победителка с украински корени Елизабет Кравец. Това съобщиха от организацията официално с пост на решението в своя Фейсбук профил, писа бТВ.

В него ръководителят на конкурса Гаел Бонел Санчез посочва, че Елизабет Кравец ще бъде освободена от титлата си, тъй като подронвала имиджа и престижа на „Мис България“. Освен това носителката на короната многократно била предупреждавана за нарушенията си.

„За съжаление, тези нарушения увредиха репутацията, имиджа и престижа на нашия национален конкурс за красота, като г-ца Кравец не изпълни задълженията налагани от дадената й титла. В резултат на това организацията Мис България понесе щети накърняващи нейните бизнес отношения както с дългогодишни партньори, така и с нови такива„, се посочва в решението.

Считано от днес Елизабет Кравец няма право да ползва търговската марка с наименованието „Мис България“ в своята комуникация, включително в социалните мрежи и във фактурите си.

„След внимателно разглеждане и обстоен преглед на обстоятелствата, организацията Мис България реши, че тези нарушения подкопават интегритета и репутацията на конкурса и неговата общност. В резултат на това, г-н Гаел Бонел Санчез, ръководител на конкурса, няма друг избор, освен да отнеме титлата и короната от г-ца Елизабет Кравец, като това решение влиза в сила незабавно“, пишат от организацията.

От съобщението също така става ясно, че титлата на „Мис България“ ще се поеме от първата подгласничка, Илияна Борисова. Оттук насетне тя ще изпълнява отговорностите, свързани с короната.

„Ние имаме пълно доверие в нейната способност да представлява нашата организация с грация, достойнство и в съответствие с нашите ценности. Ние разбираме, че това решение може да изненада мнозина“, посочват още от „Мис България“.

Официално никой не говори за провиненията на Кравец и в какво точно се състоят те, но Show.bg дочу, че може би по линия на богатия си любовник, тя си е позволила недопустими волности и облаги. Влогърът Атанас Пелтеков се занимава със създаване на видео съдържание и има десетки хиляди последователи в мрежата. Той притежава завидни финансови възможности и е създател на собствена модна марка, набираща популярност сред младите. Синеоката красавица често рекламира дрехите му, като не се придържала към правилата и имиджа, наложени от Мис България. Дали обаче само в това я обвиняват и се стига до този прецедент, тепърва ще научим.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече