Суета! На 25 години Тафкова лъсна с челен лифтинг! (ФОТО)

0

- Advertisement -

Поговорката „Трай, бабо, за хубост“ в днешните времена трябва да се трансформира в „Трай, младо, за лифтинг“. Възрастовата граница за пластични разкрасителни процедури рязко падна на 20 години и родните звезди още рано-рано започват с интервенциите, без дори да имат и една бръчица.

Поредната на опашката пред хирургичния кабинет се нареди Венцислава Тафкова. Мис България 2020 се е подложила на т.нар. челен лифтинг, при който веждите се повдигат и горната част на лицето придобива по-свежа визия.

Тук е моментът да кажем, че Тафкова е едва на 25 години и надали има нужда от по-младежки вид, но суетата на днешното поколение граници няма!

Видимо визията на моделката се е променила и това личи от последното и стори – веждите й са драстично повдигнати към челото, което се постига само с хирургична намеса. Така окото става по-отворено, клепачите се повдигат, а евентуалните бръчки на челото изчезват.

Цените варират между 4 и 5000 лева, в зависимост от сложността на процедурата. На подобен лифтинг са се подложили не една и две популярни личности у нас като фолк певицата Галена, тв водещата Мария Игнатова, моделката Моника Валериева и други дами, все на възраст над 35 години обаче!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече