Рокаджията Наско женен за сръбкиня

0

- Advertisement -

Красивата Ивана е оперна певица, делят ги километри, преди да се венчаят в Ниш

Наско от БТР, който е един от звездните участници в Като две капки вода този сезон, не се фука със скъпи коли, но има съпруга супер красавица, пише Минаха години. Неотдавна той се появи с нея на премиерата на спектакъла „Моби Дик“ в Народния театър и събра погледите на публиката.

„Господ сякаш е изсипал цялата женска хубост. Какво лице, какво тяло и обноски! Класа, стил и очарование! Коя ли е тя?“, шепнеха от задните редове.

Тя е Ивана и е сръбкиня. Двамата минаха под венчило още през 2017 г., но любовта им пламва много преди това и разстоянията не успяват да я угасят. Дългокосият музикант се реши да сключи брак на 21 октомври, след като повече от 10 години съжителстваше със сръбкинята.

Радостното събитие се състоя в родния й град Ниш. Много от колегите на Наско не пропуснаха да споделят с него най-щастливия му миг. Самият Наско не се сдържал в разгара на купона и грабнал микрофона, като запял заедно с Данчо Караджов и останалите си колеги, разказват очевидци.

Половинката на Наско е оперна певица и именно работата ги свързва. Преди любовния роман с нея вокалистът на БТР вече има един брак зад гърба си с гримьорката Силвия Стойчева, от която има голяма дъщеря на име Мартина.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече