Гавра с Натали Трифонова в „Денсинг старс”

0

- Advertisement -

Изпратиха синоптичката на елиминация, въпреки че беше най-добра

На зверска гавра с Натали Трифонова станаха свидетели зрителите на „Денсинг старс” миналия вторник. Пред очите на цяла България в шоуто на Би Ти Ви синоптичката показа най-добрият танц за вечерта, спечели максималните 40 точки от журито и въпреки това беше изпратена на елиминация и за малко не отпадна. В същото време участници, които по всеобщо мнение не могат да й стъпят на малкия пръст на паркета, изглеждат бетонирани в предаването до финала му.

Натали Трифонова плака от обида заради нечуваната несправедливост в „Денсинг старс”. Хубавата синоптичка беше изключителна в своето пасо добле, което представи в шоуто. Дори Галена Великова, която обикновено намира за какво да се хване, за да й намали оценката, този път вдигна заветните 10 точки. Натали събра максималния резултат 40 от четиримата съдии и с партньора й Димитър се класираха в челото заедно с още две двойки – Папи Ханс заедно с Ани и любимката на журито Ивет Горанова заедно с Тодор. След това обаче дойде ред за танцов маратон. Той е нововъведение – всички двойки се изправят на дансинга и импровизират в 5 танца, които им спускат, без да са предварително обявени. Целта е бързо да превключват от един в друг ритъм и стил. По преценка на журито най-слабите отпадат постепенно, докато на дансинга остане само един – победителят. Той получава 7 допълнителни точки, а първият отпаднал – само една точка.
Това беше началото на пътя, който изпрати Натали на елиминция. В маратона победи Неделя Щонова с партньора си Атанас Месечков, които иначе не се представиха кой знае колко добре в основната програма. Журито им даде само 35 точки, но със 7-те допълнителни резултатът скочи на 42. Натали взе само 3 допълнителни. След това се оказа, че зрителите не я харесват – или поне тези, които са гласували с есемеси. Тя и партньорът й Димитър имаха най-малък вот – само 6,2% от всички, които са пускали есемеси. Щонова, както обикновено, беше първа по този показател и с него поведе финалното класиране. А перфектната Натали отиде на елиминация. Тя едва сдържаше сълзите си от обида, ярост и безсилие. Личеше, че се опитва да се усмихне, но сълзите й бяха по-силни.
Другите на елиминация бяха „ергенът” Виктор Стоянов заедно с партньорката си Михаела. Те не бяха добре оценени и от журито, но със същия резултат като тях беше Валери Григоров – син на шампионката Мария Гроздева и гадже на холивудската звезда Мария Бакалова. Според повечето зрители именно той е трябвало да напусне състезанието. Никой не схваща как Валери винаги се спасява, въпреки че не впечатлява с талант. Хората смятат също, че каратистката Ивет Горанова е неоправдано толерирана. Миналия вторник личеше, че от време на време тя спира да танцува, за да мисли над хореографията. Въпреки това й дадоха 40 точки, колкото и на Натали.
Подигравка! Натали на елиминация… Ивет и Валери трябваше да са и един от тях да си тръгне! Двойка с 40 точки от журито – на елиминация”; „Абсурдно! Продължава една табуретка и едно дърво (син на майка си и гадже на гаджето си) и се борят за оставане едно дърво и едно прекрасно и елегантно танцуващо момиче”; „Натали – страхотна! Ивет и Валери нищо особено не показаха те трябваше да са на елиминации”; „Е, как Натали и Виктор? Има три други двойки, които трябваше да си тръгнат преди тях!”, дразнят се зрителите, които споделят мнения на страницата на предаването във Фейсбук. Много от тях заплашиха, че от сега нататък ще гледат конкурентната Нова тв.
За щастие на феновете на Натали, тя победи на елиминацията и остана в предаването. Виктор обаче отпадна и това разби сърцата на много моми.


Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече