След куп премеждия и тежка съдба: Мани от Игри на волята се сгоди

0

- Advertisement -

Предложението идва на едно от най-красивите места в Созопол

Най-колоритната участничка в историята на Игри на волята – Мани, се сгоди, пише България Днес. Красавицата, която стана популярна с острия си език в шоуто, получава предложение от любимия си Стоян. В края на миналата седмица мачото пада на коляно и иска ръката на силиконката, а мястото е край брега на морето в Созопол.

„Казах да“, заяви развълнувано Мани Ву Нанг Тъ, която има виетнамски корени. Любимката на зрителите на Игри на волята най-вече заради непукизма си и бъдещият й жених са заедно от повече от 2 години. За тяхната връзка се разбра малко след края на риалити формата.

Когато е само на 9 г. Мани е трябвало да влезе в ролята на родител за по-малката си сестра, тъй като е израснала без баща и е имала единствено майка си. Майката на силиконката трябвало да работи и всички грижи за бебето паднали изцяло на гърба на Мани. Това обаче съвсем не бил най-тежкия товар за нея. Мани призна, че майка й е имала проблеми с алкохола, които я подтиквали да бъде агресивна, дори брутална с нея.

„Наложи ми се да порасна много бързо. Беше тежко за семейството, тъй като майка ми имаше проблеми с алкохола, не се прибираше или се прибираше и искаше да пазим тишина. Не може да запушиш устата на дете на 2 години. Тя ставаше агресивна и ни посягаше, особено на мен, която бях по-голямата. Много съм тормозена от майка си. Знаех, че ако в 8 часа не съм у дома, ще ям пердах. Това ме направи по-отговорна към много неща. Последният мъж на майка ми я спря от алкохола и тя стана по-добра. На два пъти ми се случи да мисля за самоубийство и дори правих опити“, разкрива Мани.

Дано сега вече да е намерила щастието в личен план, надяват се хора от близкото й обкръжение.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече