Новият министър Евтим Милошев пиел белина

0

- Advertisement -

Новият министър на туризма и семейството му са на хлорен диоксид от години, консултират се лично с гуруто на движението Росен Бакалов

Братството на пиещите белина вече у нас вече превзе и Министерския съвет. Сред наброяващите над 10 000 последователи на движението, в което се отрича фармацията и се проповядва „лечение“ на всички болести с хлорен диоксид, е и новият служебен министър на туризма Евтим Милошев, научи „Уикенд“. Лично едно от гурутата им България – Росен Бакалов, се е похвалил, че негов „пациент“ е тв продуцентът, както и цялото му семейство. Облъчени били и част от актьорите, които доскоро се подвизаваха в сериалите на Милошев.

Парадоксално, но се оказва, че немалка част от екипа именно на медицинския сериал „Откраднат живот“, са в редиците на вярващите в чудодейната сила на хлорния диоксид. Според източници на „Уикенд“ последователки на братството са три от основните актриси в сериала – Ралица Паскалева, Деси Бакърджиева и Ани Пападопулу. Те са били привлечени към високорисковото „лечение“ в началото на ковид-пандемията, убедени от сценаристката на „Откраднат живот“ Христина Апостолова, която е и жена на продуцента и настоящ министър Евтим.

Двамата са на белина от доста по-отдавна и при бума на ковида са споделили с екипа своя начин за профилактика срещу вируси. Първоначално и още доста други актьори, сред които и Марта Вачкова, са се изкушили да пият от капките дезинфектант, но част от тях са се уплашили и са се отказали. В друга продукция на Милошев  – „Сървайвър“, също е имало опити за „почерпка“ с белина, но те са ударили на камък.
Заради отзвука сред здравните специалисти и купищата подигравки, които отнасят последователите на бартството, гуруто Росен Бакалов се е заканил да популяризира с още по-голяма сила „ползите от пиенето на хлорен диоксид и истината за фармамафията“. „Няма време да се крием. Бъдещето е тук. Нашата задача е да светим. Бъдете факли за света около вас“, проповядва Росен Бакалов.

Той се представя на последователите си за лечител, но всъщност работи като шпакловчик. До момента клиентите му получаваха съвети и се сдобиваха с продукта в затворени групи във Фейсбук и приложенията, но сега Бакалов е направо окрилен от встъпването в длъжност на Милошев. Той смята да предприеме кампания, с която повече да не им се налага да се крият.
Така че внимателно да следим заседанията на Министерския съвет оттук нататък и кой какво отпива. А ако шефът на туризма в държавата реши да се развихри – летният сезон може да започне с мускалче белина във всеки хотел.


Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече