Цеци Красимирова цели 2 години крие развода си

0

- Advertisement -

Манекенката и Майкъл Струмейтис са се разделили още през есента на 2022 г., сега живее със 7 котки

Бившата манекенка Цеци Красимирова се развежда с мъжа си Майкъл Струмейтис – новината, която бе разкрита първо от „Уикенд”, бе потвърдена и от самата нея. Една от основните причини, които красавицата изтъква, е отказът да получи американска виза. В светските среди се шушука, че ако между двамата има любов, то все ще се намери решение и няма да се стига до раздяла и истинската причина едва ли е само отказаната виза.

Още през есента на 2022 г. проведох сериозен разговор със съпруга ми. Именно тогава взехме решението и сметнахме, че е по-добре и за двама ни да се разделим. Една от основните причини е, че многократно ми отказваха виза за Америка, без значение, че съм омъжена за американски гражданин. За всеки един е ясно, че един 5-годишен брак няма как да оцелее, когато съпрузите живеят на различни континенти. Все още съм в процес на развод, който върви малко тромаво, но това никак не ме тревожи. По-важното е, че с Майкъл запазихме много добри и приятелски взаимоотношения” – започва разказа си Цеци.
Красимирова изрично уточнява, че с бившия й са запазили добри приятелски отношения. „Продължаваме активно да работим заедно, все пак се познаваме от цели 15 години. Лично аз винаги съм била привърженик на приключването на отношенията с блага дума и с разбиране. Между другото, интересен факт е, че през годините имахме с Майкъл кратки раздели и благодарение на тях си дадох сметка за „истинските приятели“. Хора, които са с теб, защото имат някакъв интерес. Радвам се, че осъзнах това! Освободих се от фалшиви връзки! В живота си видях доста, опитах доста и обиколих доста. Мисля, че дори се пренаситих” – споделя фаталната красавица.
Бившата на Косьо Самоковеца и Гонзо мечтае за тих и спокоен живот, какъвто има в момента. Тя се прибра в България преди повече от година и живее в Панчарево, където отглежда котките си, които са смисълът на живота й.
Пътувам често до Барселона, но бързо се връщам, защото моите седем котки имат нужда от мен. Целият ми фокус и грижа е върху моята нова компания“, споделя бившата манекенка, която след месец започва да продава продукти, произведени от канабис.


Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече