Мъж милионер гледа Галена Великова като писано яйце

0

- Advertisement -

Галена Великова не може да се нахвали с мъжа си Константинос. Вечно усмихнатата съдийка от „Денсинг старс“ показа милионера, който върти солиден бизнес, и му се обясни в любов.

„Той е моята половинка. Много е умен, подкрепя ме във всичко. Късметлийка съм, че съм го намерила, затова го ценя високо. Само като го погледна знам какво мисли“, развълнува се Галена в „Преди обед“. Всяка седмица тя пътува от Гърция до България заради „Денсинг старс“, а сега пристигнала у нас с цялата фамилия, за да карат ски на Боровец.
Преди години съдбата срещнала талантливата заралийка с голямата й любов в Гърция. Галена преподавала спортни танци, а Константинос искал да открие танцово училище. Чувствата им пламнали бавно, но горят до днес. Свързва ги и общ бизнес – въртят 10 танцови школи, които се славят с много добро име.

Преди да се впусне в това начинание, Константинос имал промоутърска компания в Лондон и организирал концерти на звезди от ранга на „Ролинг Стоунс“.
Галена и мъжът й не бързали да станат родители, за да може тя да направи кариера. „Решението да се забавя с децата беше осъзнато и осмислено. Аз съм съдия по спортни танци, тренирам шампиони от различни държави и дълги години пътувах постоянно. Не исках заради работата ми да липсвам от вкъщи, друг да възпитава децата ми и да ги приспива вечер“, обясни съдийката за 10-годишната Кейси и 9-годишната Зои.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече