Мегз обикаля Индия с приятелки

0

- Advertisement -

Пишман дизайнерката нe ще да се връща в България

Миглена Каканашева – Мегз няма никакво намерение да се връща в България. Пишман дизайнерката от години живее в Дубай и си живее живота. В последно време се е втурнала да обикаля света. Сега отново се е върнала в любимата си Индия, която за първи път посети преди 2 години, пише Уикенд.
„Още преди да стъпя там знаех, че това пътуване ще ме промени завинаги. Никога не съм предполагала, че да тръгна сама ще се окаже едно от най-смелите и луди неща, които съм правила в живота си”, споделяла е ексцентричната мома от Раковски. Този път обаче не пътешества самостоятелно, а с приятелки.
Мегз казва, че е имала изключително силно изживяване в Акшардам – най-големия индуски храмов комплекс в света. Обикаляла го е цел ден и се е почувствала сякаш се намира в рая. Градините са били просторни и красиви, стените – гравирани. Имало е и огромни скулптури на слонове, които са приличали на живи.
Не мога да ви опиша какво изпитвах, докато изкачвах стълбите, а около мен звучаха различни песни. Беше изумително. Енергията в храма е най-силното нещо, което усетих в Делхи. Имат атракцион, който с помощта на ЗD ефекти, светлини, звуци и роботизирани восъчни кукли ти дава възможност да извървиш духовния път на техния гуру. Дори имаше момент, в който те качват в истинска лодка и плуваш в река, докато разглеждаш историята на Индия. Беше изумително!”, разказвала е Миглена.
След Делхи тя е била и в Коимбаторе – един от големите градове в индийския щат Тамил Наду. Останала е очарован от видяното там и Индия окончателно е пленила сърцето ѝ.
Преди няколко години Каканашева внезапно закри сайтовете си за дрехи и замина за чужбина. Брюнетката обяви, че вече нямала вдъхновение – щяла се занимава с по-възвисени дела. Говори се, че по този начин се опитала да замете следите от ДДС аферите, които въртеше. Данъчните задължения на фирмите на хитрушата били за над 400 000 лева. Точно по това  време данъчните бяха погнали Мегз и тя принудително отлетяла за Дубай, уж за да отвори „нова страница в живота си.” Повод за мащабната операция станаха десетките актове за неплатени данъци, съставени на фирмите ѝ.
Миглена вече има една условна присъда за измама. С бившия ѝ приятел – криминално проявения Румен Рончев, обявиха джипа ѝ за откраднат, за да приберат парите от застраховката. Престъплението им обаче бързо бе разкрито. С днешна дата Рончев е в затвора по друго обвинение – за трафик на наркотици.
Горе-долу по това време Каканашева рани и жена в катастрофа. За това провинение получи 8-месечна условна присъда с 3 години изпитателен срок и остана без книжка за следващите 10 месеца. Освен това се наложи да плати разноските по делото и 7000 лева обезщетение на пострадалата. Това са само част от провиненията на скандалната госпожица от Раковски.
В Дубай Миглена се опитва да търси ново доходоносно поприще за изява. Тя се гласи да е новата Наталия Кобилкина. Брюнетката организира семинари на тема „Как да трансформираме любовния си живот”. Пишман дизайнерката говори на развален английски и явно се опитва да привлече заблудени чужденци, готови да напълнят банковата ѝ сметка. Още не е ясно дали са се намерили будали да се включат в начинанието ѝ. Потребителите в социалната мрежа пък я определят като „Кобилкина от Али Експрес”.
Що се отнася до личния живот на брюнетката, неотдавна тя въртеше заможен любовник от арабски произход. „Ако ме питате как се издържам – приятелят ми се грижи за мен”, призна тогава Мегз. Явно обаче са се разделили и финансовото ѝ кранче е секнало. Сега Каканашева се чуди как да изкара пари и е започнала да организира семинари за любов и личностно усъвършенстване.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече