Бутат Мария към финала в „Капките”

0

- Advertisement -

Шоуто вкара интрига, за да стопи преднината на Зомбори

След три поредни триумфа на Владимир Зомбори, в шоуто „Като две капки вода” на Нова тв решиха да вкарат малко интрига. В последния за момента, четвърти епизод, до първото място беше изтикана фолк звездата Мария. Много зрители са на мнение, че Джулиана Гани е заслужавала тази чест, но се говори, че умишлено бутат певицата към финалите, пише Уикенд.

Владимир Зомбори вдигна летвата толкова високо със своите първи превъплъщения в „Капките”, че за отрицателно време стана всенароден любимец и поведе временното класиране с огромна преднина. В шоуто обаче бързо усетиха, че по този начин се губи всякаква интрига в състезанието, тъй като от самото начало има участник, който рязко се откроява на фона на останалите и е логично да спечели.

Дори във втората си вечер в предаването, когато му се падна да имитира Адел и се класира на второ място, вместо на първо, актьорът беше блестящ и много хора смятат, че е заслужавал победата. Когато обаче миналия понеделник му се падна дребничката и нежна Мария от зората на кариерата си, а самата Мария трябваше да влезе в изключително близкия до себе си образ на певицата Доджа Кат, фолкаджийката зае първото място, а Зомбори падна надолу в класирането за вечерта. За момента Мара Отварачката, както е позната чалга изпълнителката, е в челната четворка, която отива на финалите, въпреки че голяма част от публиката не е съвсем сигурна, че го заслужава.
Мария наистина много се старае в предаването, но се твърди, че не разчита единствено на труд и талант. Май още при влизането си в шоуто се е уговорила да я изтикат до финала. Тя не можела да си позволи унижението да не влезе в челната четворка в предаване, в което се пее. Смята се, че на този уговорка дължи изключително удобния образ, с който победи в предаването миналия понеделник. Повечето зрители споделят мнение, че Джулиана Гани много повече е заслужавала да триумфира, тъй като изигра впечатляващо Мерилин Менсън, който няма нищо общо със самата нея. Мария на практика беше себе си на сцената.

Зомбори, логично, не успя да се превърне в Мария, но пък заедно с Александър Сано направиха чудесно шоу, което разсмя до сълзи зрителите. Въпреки по-слабото си класиране на фона на предишните вечери, той все още продължава да е фаворит за победител тази година.


Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече