10 неща, които не знаете за „Ергенът“ Александър Младенов

0

- Advertisement -

Новият „Ерген“ на България Александър Младенов е на 29 години и има собствен бизнес. Работи в сферата на логистиката и транспорта в компания, основана от баща си. Алек винаги си е поставял високи цели и вярва, че скокът е необходим, за да се стигне до следващото стъпало. За него приключението в шоуто е хубава възможност да опознае себе си и да намери това, което търси. Определя се като щастлив човек с ясна представа за бъдещето, но може да каже, че е наистина успешен, когато намери жената на живота си и заедно създадат голямо семейство, пише Уикенд.

1.
Крие емоциите си

Младият бизнесмен е сред най-обсъжданите личности у нас. Макар да е представен като предприемач, чиито амбиции били да развие бизнеса си в световен мащаб, подробностите за личния живот и професионалните постижения на Александър все още са оскъдни. Синеокият мачо не крие, че винаги си е поставял високи цели и вярва, че скокът е необходим, за да се стигне до следващото стъпало. „Смятам, че съм много емоционален, но на работното ми място гледам да не го показвам винаги. В опита ми досега съм се научил да съм хладнокръвен и да си скривам емоциите“, признава Младенов.

2.
Има три сестри и един брат

Роден е през 1995 г. и е пеел в ученическия хор. Според слуховете Александър произлиза от изключително заможно семейство, а процъфтяващия си бизнес дължал най-вече на щедрите финансови възможности на своите родители. Става ясно още, че Алек, както „Ергенът“ настоява да бъде наричан на галено, е част от многолюдна фамилия. Той има цели три сестри и още един брат. Не се знае те на каква възраст са, както и с какво се занимават. Според някои също са включени в семейния бизнес.

3.
Не е син на Стойчо Младенов

Потайността около „Ергенът“ роди какви ли не слухове. Според най-упорития е син на „червената“ футболна легенда Стойчо Младенов. Всъщност се получило дублиране в имената, защото и наследникът на настоящия оперативен директор на „ЦСКА 1948“ също се казва Александър Младенов, но това е просто съвпадение, защото синът на футболната легенда е на 41 години и има дъщеря. Според правилата на формат участникът, за чието сърце се борят дамите, не трябва да е сключвал брак, нито да има деца. Друг слух пък свърза Ергена с покойния оръжеен бос Младен Мутафчийски, но и тази информация се оказа невярна.

4.
Иска да има 6 деца

„Имам три сестри и един брат, аз съм най-малкият. Аз съм единственото дете на майка ми и баща ми. Да, сестрите и брат ми са доведени, но не ги усещам така, защото сме израснали заедно. Половината от тях са по света сега“ – призна Алек в първите епизоди на шоуто. В друг момент от предаването синеочкото сподели с усмивка, че иска да има 6 деца, за да бие баща си с поне едно дете. „Израснал съм в голямо семейство и това е най-важното и в моя живот. Искам да имам шест деца“ – сподели Алек, но не успя да уплаши момите, които са готови да му родят няколко наследника.

5.
Бил е в над 100 държави

Πътeшecтвиeтo зa Алек e ĸaтo дишaнeтo. Eдвa ли имa чoвeĸ, ĸoйтo нe oбичa дa пътeшecтвa, дa пpeoтĸpивa eĸзoтични зeми и дa oбoгaтявa cъзнaниeтo cи. Бизнесменът обожава да посещава нови дестинации у нас и в чужбина, да ходи по екскурзии, да опитва екзотични храни и напитки, заобиколен от музика и атмосфера. Той често тръгва към поредното предизвикателство с нагласата не само да открие нови природни красоти и да се наслади на живописни гледки, но и да изучи и разбере живота възможно най-пълно и всеобхватно. Затова и никога не знае колко дълго ще продължи пътешествието му и често пъти тръгва напосоки, воден единствено от своята интуиция – без план, тъй като планът е самото пътешествие. Бил е в над 100 държави по света.

6.
Зодия Водолей е

На 27 януари Александър навърши 29 години. Бизнесменът е зодия Водолей , а Луната му е в Стрелец. „До неговата 29-а годишнина той е в период на ново начало. Този период му забранява прибързаност“ – коментира астроложката Алена. Според нея до рождения ден на Александър тази година е възможно той да среща жени, които се интересуват от него заради материални облаги. Алена предупреждава, че Алек трябва да е особено внимателен. Годината за него минава под силата на цифрата 9, което означава любов и романтика, но и агресия и караници.

7.
Обича адреналина

Младенов си пада по бързи коли, високи скорости и адреналин на макс. Той е бунтар по душа, той не обича догмите, винаги гледа напред и футуристичният му поглед вижда неща, за които много хора все още не са узрели. Има силно независим дух. Не търпи ограничения и не обича някой да му казва какво да прави. „Още от малък съм напълно наясно, че съм роден с късмет. Не приемам нищо за даденост и не смятам, че заслужавам нещо специално, което другите не заслужават“ – признава секси мачото.

8.
Страстен мъж е

Бившите на Алек не спират да го хвалят за уменията му в леглото. Tой е мъж с въображение и ще ви очарова, но и няма да се даде лесно. Натурата му е мистериозна, емоционален е, а настроенията му се менят. Богатото му въображение обаче го прави да изглежда в очите на другите като от друга планета. Той е чувствителен и в същото време мъжествен. Изпълнен с мечти и много страст за живота, той е такъв и в любовта. Марс е планетата, която отговаря за нашите действия е за това какви сме в секса. Марсът на „Ергенът“ е в Лъв, което значи, че той със сигурност е страстен любовник. Дори и звездите го показват.

9.
Идеалист е

Александър да има потребност да се свързва с хората. Той е вечно търсещ идеалист, понякога припрян и нетърпелив. Жената до него трябва да е наясно с факта, че той често говори преди да мисли и така понякога казва неща, за които после съжалява. Безспорно един от големите плюсове на идеалистите е, че те не се задоволяват с малко, също като Алек. Той държи всичко да е изпипано, да е перфектно направено и изпълнено, и докато не постигне това ниво на съвършенство, не се успокоява. Тази вътрешна енергия и мотивация го движи напред, не го оставя никога в застой и така прогресира.

10.
Обича да доминира

Александър обича да доминира във връзките, но в същото време е много щедър. Казва, че не би позволил на никоя жена да го води за носа. Идеалната партньорка за него трябва да споделя възгледите му и да цени желанието му за лична свобода. И преди да се реши да приеме участие в риалитито, Младенов се радвал на завиден женски интерес към себе си, но любовните му връзки не са били публични, поне досега. В гимназията никога не среща сериозната любов, но е бил много харесван от съученичките си. Чувствителна, интелигентна, красива и музикална, са качества, които задължително трябва да притежава жената до Алек, според госпожата му от гимназията.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече