Рачков и Геро се изгавриха с Радков и Алекс Раева

0

- Advertisement -

„Няма зрители, но те си водят” – пошегува се тандемът на Капките с този на „Денсинг Старс”

Доста смешна шега, но вероятно не и за тези, към които бе насочена, сътвориха Димитър Рачков и Герасим Георгиев-Геро. Водещите на шоуто за имитации „Като две капки вода” по Нова тв вметнаха в последния епизод, че колегите им Краси Радков и Алекс Раева правят лайфове по 6 часа на танцовото състезание „Денсинг Старс”. При това без зрители.
Забавното изказване бе на Рачков, а поводът – в слушалката му казаха, че няма време. Водещият отвърна с широка усмивка, че си е тяхна работа, пише Уикенд.
Вземете други водещи. Краси Радков и Алекс Раева са свободни”, обяви Рачков, с което разсмя публиката, журито и екранния си партньор Геро. Последният пък веднага допълни смешката с това, че в други формати карат по 6 часа, а те по три часа и половина. Нямаше съмнение, че визира пак колегите от „Денсинг Старс”. „До 3, до 4 стоят хората. Сега зрител може да няма пред телевизора, но те си водят”, викна Рачков и всички се разсмяха. „Ха-ха, това беше добро”, включи се Геро на фона на бурни аплодисменти на зрителите в залата.
За да няма обидени, Геро веднага вметна, че го казвали в най-добрия смисъл. Сигурно за мнозина обаче е останал загадка. Не и за Рачков явно, понеже повтори думите му и допълни: „Ние много ги обичаме и двамата. Много големи приятели”. Даже целувка прати с ръка към камерата.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече