Докога?! С какво Мира Добрева държи Жоро Торнев и защо не му дава развод

0

- Advertisement -

Изглежда на режисьора също му е изгодно да има жена на разположение

Мира Добрева и Жоро Торнев са разделени от няколко години, но блондинката така и не иска да даде развод на все още законния си мъж. „От години не живеем заедно, но не сме разведени. И двамата явно имаме нужда да се отдалечим един от друг, но аз продължавам да вървя към него и го усещам много близо до мен. Той дойде да ме вземе от болницата след операцията“ – призна преди дни Мира Добрева, пише Уикенд.

Тя не крие, че тайно се надява да не се стигне до развод и мъжът й да се върне при нея. Журналистката не спира да говори с любов за неверния си мъж. От години Добрева се опитва да се пребори със страстта на Жоро към чужди жени, като неведнъж се събираха и разделяха. От няколко години двамата са окончателно разделени, живеят в отделни жилища, но продължават да общуват и са в отлични отношения.
„След като разбрах за изневярата, спрях да му гладя ризите. Преминахме през труден период. Не е лесно да се превъзмогне подобно предателство, но въпреки всичко аз му простих“, призна Мира преди време.
Добрева и Торнев се залюбват преди 22 години, а сключиха брак през лятото на 2007-а. Синът им Георги се появи на бял свят година по-късно. За съжаление, романтичната им връзка не устоя на житейските изпитания и двамата се разделиха, макар че нямат официален развод. По думите им не искали да се занимават със съдебни разправии и затова не стигнали до адвокат. Мира е споделяла, че въпреки разочарованията, още хранела топли чувства към бившия си, но по-скоро приятелски. Водещата неведнъж е разказвала, че е хващала Жоро в изневери, макар че той категорично отрича.
Първите сигнали, че бракът им не върви по мед и масло се появиха още през 2014 г., но водещата отрече и поясни, че двамата са изгладили противоречията си. Жоро Торнев не изпрати Мира при влизането й в Къщата на „ВИП Брадър” и още тогава се видя, че бракът им е в криза. В най-известната къща Мира разкри, че е хващала мъжа си два пъти в изневяра и го довърши с изказването си, че печели повече от него. Режисьорът беше бесен след откровенията на любимата си и дори твърдеше, че не ставало дума за него, а за предишния мъж на Добрева.
Официален развод нямаме, защото понякога сме заедно, понякога не. Много сложни са нашите отношения. Не живеем под един покрив, но на почивки сме заедно. Ето, например, често се случва, когато със сина ми катерим Витоша, баща му да дойде на Златните мостове или на Игликина поляна. Чакаме се и си изкарваме уикендите заедно. Но не се случва много често, защото Жоро има проблеми с крака и не може да се катери“, заяви преди време блондинката от БНТ.

Въпреки прекрасната си съпруга, Торнев не пропускал да се порадва и на чуждото. Според запознати, бракът на Мира и Жоро се разклатил най-сериозно заради млада красавица, която била секретарка на режисьора. Девойката била току-що завършила Софийския университет и си намерила работа като асистентка на Торнев. Мира усетила, че Жоро има извънбрачна афера и издебнала удобен момент, за да провери позвъняванията и есемесите в телефона му. Така се натъкнала на потресаващи любовни послания между двамата. Унизената журналистка била на сериозен кръстопът и се колебаела дали да зачеркне съпруга си, да му иска развод и да му вземе всичко, което е придобил по време на брака им, или да му прости.
Въпреки че всичките й близки я съветвали да го натири, защото през годините отношението му към нея често минавало границите на добрия тон, тя не могла да постъпи толкова крайно. Водещата му простила и му дала втори шанс. Най-болезнено изживяла не самата изневяра, а фактът, че тя не била мимолетна, а във връзката си с другата жена Торнев влагал чувства. С любовницата си той системно кръшкал на журналистката повече от година. Уви, и вторият шанс не сработил при двойката и Жоро продължил да изневерява на блондинката, която преглътнала още няколкото негови забежки.
В крайна сметка с Торнев са постигнали съгласие да живеят в отворен брак, но самата Мира в момента отрича да има връзка с друг мъж. „А пък за неговите връзки не искам да знам. Ако евентуално има такива, да си ги пази в тайна“, отсича силно емоционалната Добрева.
На Жоро му е изгодно хем да има афери с различни жени, хем да има една сигурна, която знае, че винаги ще го приеме. Журналистката не страда от липса на мъжко внимание, но признава, че дори не иска да си зададе въпроса дали е готова за връзка с друг мъж.
По 51-годишната тв звезда си падат дори и по-млади момчета. Преди 6 години, по време на престоя й във „ВИП Брадър“, Мира беше ухажвана от рапъра Атанас Колев, който доскоро имаше слабост към по-възрастни дами. Бившият на Мария Илиева открито флиртуваше с Мира, която е с 24 години по-голяма от него. „Радвам се, че се засякохме в този сезон на шоуто. Мисля, че си прекрасен човек. Изпълваш ме с енергия!“, изцепи се Колев на съквартирантката си. Той постоянно търсеше компанията й, утешаваше я и я прегръщаше. Вниманието от младежа видимо се харесваше на блондинката от Златоград.
Днес звездата от БНТ се е посветила изцяло на работата си, децата и кучето Найро. Припомняме, че преди няколко месеца журналистката се срещна отблизо със смъртта, като успя да преодолее няколкото дни в кома. Мира прави остър перитонит, заради който е приета в столично болнично заведение.
„Беше 4 часа сутринта, когато ни се обадиха, че имаме голям проблем“, разказва Снежана, майката на Мира. Тя е човекът, който пръв вижда, че Добрева спира да диша. „Вероятно ако не беше майка ми, нямаше да се развият толкова добре нещата“, размишлява тв водещата.
След тежкото състояние, което погледнато от днес й се струва като цяла вечност, Мира Добрева отваря очи. „Къде е Жоро?“, е първото, което тя изрича. Самата Мира е изненадана защо не търси децата си или майка си, с която са много близки. Торнев не е съгласен да я оперират до последния момент. Той обаче е човекът, който я откарва до болницата, когато състоянието й се влошава и той я прибира от клиниката, но дотам, двамата така и не се събират след комата на Мира, но няма и развод.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече