Дара сигурно е полудяла?! Ето как върза гаджето си с имот – умува и за бебе

0

- Advertisement -

Певицата купи апартамент с гаджето си Ервин, с когото са заедно от почти две години, но запознати подозират, че тя е дала основната сума за имота

На почитателите й едва ли ще им се вярва, но Дара се задоми. Певицата, която винаги е създавала впечатление с дивата си, свободолюбива натура, живее на семейни начала с приятеля си Ервин Иванов вече повече от година. Наскоро отношенията им се задълбочили още повече. Двамата си купили заедно апартамент, в който към момента правят ремонт, пише Уикенд.

От самото начало на съжителството си двойката се радва на хармония и спокойствие, като нито веднъж не е имало скандали или безобидни караници. Дори типичните битовизми, които неминуемо изникват, не били в състояние да предизвикат напрежение между 25-годишната варненка и приятеля й, който неотдавна прехвърли 30-те. Двамата се допълват във всяко отношение, включително в домашните задължения.

Ето защо Дара нямала никакво съмнение дали да заживее с гаджето под един покрив, въпреки че в обкръжението й са доста скептични за тази връзка. Ервин не разполагал с нейните възможности и звездата дала по-голяма част от сумата за имота, което не би било проблем, ако партньорът й се окаже надежден, за какъвто обаче не го приемат близките й.

Тя самата нямала колебание и когато няколко месеца, след като вече съжителствали, се появила идеята да си закупят заедно апартамент. Интересно, ако са си поделили инвестицията, дали Дара и Ервин, който е лекар и доктор по фармакология, са уредили претенциите си към апартамента при евентуална раздяла. По всяка вероятност нито един от двамата не допуска разлъката като възможност. Макар че засега не се е чуло да подготвят сватба, Дара не крие, че е силно влюбена в Ервин и често го хвали по интервюта колко е прекрасен. Освен много умен и амбициозен, Ервин е уравновесен и изключително романтичен. Дара също му прави изненади, с които му показва любовта си, но за разлика от него, е доста емоционална натура и често се пали, дори за дреболии. Поне доскоро било така, защото покрай любимия си певицата вече е по-спокойна.

Двамата са в синхрон дори в работохолизма си. Дара продължава да е съсредоточена върху кариерата си и работи усилено по нови песни. Ервин също е доста зает. Той развива научна дейност. Защитил е дисертация върху разработването на иновативни лекарстводоставящи системи с чисти канабиноиди и екстракти от канабис. Говори по темата на различни събития по света, като Дара често пътува с него, така че съчетават работата с времето, прекарано заедно. Въпреки ангажираността си, влюбените винаги намират възможност да споделят емоции покрай някое ново хоби. Преди дни, например, караха сноуборди.

Нищо чудно скоро да се чуе и че Дара и Ервин са в очакване на първото си дете. Певицата засега не е споменавала желанието да създаде семейство с половинката си в близко бъдеще, но много й се искало вече да има бебе.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече