Супер новина! Ето кога се очаква сватбата на Камелия и Цветин (Мислят и за второ дете?!)

0

- Advertisement -

Ако има нещо, което Камелия не би признала напълно е, че отдавна мечтае да има много деца, но е благодарна и на това, с което я дари съдбата

Ето как отговаря Камелия на въпроса дали би искала второ дете: „Не знам как да отговоря. Баян беше много чакан и в същото време се появи неочаквано. Разказвала съм как 15 години съм водила битка за дете, за бременностите и загубите, за болката, която съм изпитала. Сега съм много щастлива със сина ни. Бих искала голямо семейство, но това е божа работа“, пише Уикенд.

Певицата признава, че най-дълбокият копнеж винаги й е бил да има повече деца, но на този етап не смее дори да си го пожелае. Разбира се, тя не би се отказала, ако успее да сбъдне и тази своя мечта.

Относно сватбата, която всички чакат отдавна, Камелия смята, че вече е време да се оженят с Цветин. С половинката си са заедно от цели 26 години. И издава, че първата им целувка е била на 1 януари 1998 г.

„Някак си двамата с Цвети все не съумяваме да се организираме и да се оженим. И двамата искаме да сключим брак, да си направим тържество с приятели, но все отлагаме за друг месец или година. Явно обаче е назрял моментът и вече трябва да седнем и да си поговорим по-сериозно и конкретно. Ще бъде прекрасно да избухне едно сватбено тържество по нашия начин“.

Цветин имал намерение да чукнат като дата за сватбата точно 1 януари, но бъдещата булка предпочитала да има лятна сватба и да се наслади максимално на момента. Всички са в очакване да научат финалното решение на двойката.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече