Ще има бисери! Габи АЕЦ-а от Ергенът стана водеща

0

- Advertisement -

Ергенката Габи се завърна на телевизионния екран. Тя е една от най-колоритните участнички в първия сезон на предаването, в което необвързани момичета се борят за сърцето на самотен мъж, а наскоро стана водеща в родна музикална телевизия, забелязаха наблюдателни зрители, пише България Днес.

Отскоро блондинката се появява вечер, за да приема поздрави на купонджии, които не само отправят благопожелания към приятели и роднини но и закачливо флиртуват с мацката. Габи на няколко пъти вече се сблъсква с почерпени зрители, на които трудно разбира повече от изречение и половина, но прави впечатление, че старателно си записва на бял лист всички поздрави и впоследствие внимателни ги изчитата.

29- годишната блондинка от Сливница, която, призна в „Ергенът“, че е меркантилна, и предизвика полемика с визията си, се е хванала на работа, за да изкарва самостоятелно пари. Въпреки че официално има мъж до себе си, блондинката вероятно е решила да покаже, че може да е силна и независима жена и затова е станала телевизионна водеща. По време на първия сезон на „Ергенът“ Габи беше подложена на лавина от подигравки, тъй като каза, че според нея АЕЦ означава „авио електро централа“. Габриела беше сравнена по визия и с ленивеца Сид от анимацията „Ледена епоха“. Явно това й е дошло в повече, тъй като тогава реши да се защити. „Относно премиерата на предаването „Ергегенът”, бих искала да съобщя на цялата аудитория, която ме гледа и заля с негативизъм, че това е риалити шоу и неговата цел е да бъде интересно за обществото, поради големия брой коментари и снимки на мой гръб ще кажа, че съм си свършила работата спрямо продуцентите и формата на телевизията. Вместо да ругаете и обиждате, наслаждавайте се и гледайте предаването с цел забавление, нито вие сте съвършени – нито аз. Това е просто шоу с цел разтоварване, ако някой има перфектни форми, характер и т.н., да се беше записал и да беше участвал“, изригна емоционално Габи. 

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече