Рачков посрещна Нова година с бившата си жена

0

- Advertisement -

Димитър Рачков посрещна Нова година с бившата си жена – сценаристката и актриса Христина Апостолова, и мъжът до нея в последните 15 години – продуцентът Евтим Милошев. Тримата позират за снимка с елегантни визии и, както подобава, в празнично настроение. Край новогодишната трапеза е и Владо Пенев, също познат и от поредицата в ролята на проф. Асен Цонев, както и неизбежната Марта Вачкова. Компанията се черпи с алкохолни напитки и мези с луканка в уютна домашна обстановка. Не става ясно само в чий дом е било празненството, пише Уикенд.

В други случаи сигурно би било изненадващо бивши съпрузи да посрещат заедно Нова година, при това в компания, в която е и настоящата половинка на един от двамата. Когато става дума обаче за Милошев, Рачков и Атанасова, едва ли някой ще се учуди. Бившите съпрузи са не само в добри отношения от години, но и заедно се грижат за сина си Димитър Рачков-младши. Той живее с майка си, актуалния й партньор Евтим Милошев и общия им син Петър. Това никога не е било пречка за никого от споменатите или повод за напрежение. Димитър Рачков винаги е участвал дейно в отглеждането на сина си, като покрай него често се е грижил и за брат му Петър. Също толкова отдаден родител е и Милошев. Така че възрастните всякога са си помагали дори в ежедневните ангажименти, свързани с децата.
Хармония цари и когато работят заедно. Димитър Рачков-младши е участвал в сериала „Откраднат живот”, чийто главен сценарист е майка му Христина Апостолова. По-малкият й син Петър, който е от любовта й с Милошев, също е познат от поредицата, а съвсем скоро ще блесне и в главна роля в новата поредица „Всичко за сина ми”, която ще се излъчва по БНТ. Сериалът е продуциран отново от Евтим Милошев, а в главните роли на бивши съпрузи, каквито са и в живота, влизат Димитър Рачков и Христина Апостолова. Синът им в сериала пък ще се играе тъкмо от талантливия Петър Милошев.
Евтим Милошев и комика винаги са поддържали добри отношения и комуникация. Даже си помагат в задачите, свързани с децата. Рачков например често взима двете момчета от френския лицей, където учат. Синът на бившата му жена и продуцента редовно гостува в дома му. Рачков се е грижил за двете момчета и за доста по-дълго време. Димитър и Петър изкараха при комика лятото на 2021 г., когато Христина и Милошев снимаха шести сезон на „Сървайвър” на Филипините.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече