Калина Крумова замразила яйцеклетки

0

- Advertisement -

За 7 месеца бившата депутатка минала две стимулации – за да стане донор и „за всеки случай”

На 38-годишна възраст Калина Крумова май е замразила яйцеклетки, за да има гаранция, че някой ден отново ще е майка. За това намекна самата тя в навечерието на Новата година. Бившата депутатка сподели, че е преживяла две стимулации за 7 месеца, като едната била за „нечии желания”, а другата – по собствено желание, „за всеки случай”. Явно става въпрос за желанието й да стане донор на яйцеклетки, както и за „застраховката” й, че някой ден ще може да има още деца след вече порасналия си син, пише Уикенд.

Година и половина след като се омъжи за актьора Борислав Захариев-Боби Турбото, Калина Крумова все още не се е похвалила, че двамата са станали родители на общо дете. Тя продължава поне официално да е майка само на порасналия си син, когото ражда още на 17 години, а той официално няма деца. Сравнително наскоро бившата депутатка показа снимка на две торти за първи рожден ден, разкривайки, че са на двамата близнаци – момче и момиче. Заговори се, че това може да са нейни деца от Боби, но по-късно тя отрече. Така и не стана ясно каква е връзката й с близнаците.
Извън това обаче Крумова обеща да дари яйцеклетки за жена, която има нужда от донор, за да стане майка. Това е била причина за първата стимулация, на която се е подложила бившата депутатка. Каква е била причината за втората? Най-вероятно става въпрос за замразяване на яйцеклетки, които младоженката би могла да използва в случай, че не успее да забременее по естествено път от мъжа си. В България яйцеклетки се замразяват най-късно на 38-годишна възраст. На същата възраст една жена най-късно може да стане и донор. Калина е точно на 38 години и явно е решила да хване последния влак и да се застрахова за разширяване на бъдещото си потомство. В същото време тя ще има повод за гордост, че е помогнала и на друга жена да забременее, макар и не със собствения й генетичен материал. Тези неща отдавна вълнуват новата госпожа Захариева и бяха основен фокус на работата й още когато беше депутатка. Тогава тя не успя да легализира сурогатното майчинство, както й се искаше, но явно продължава да се вълнува от темата с решаването на репродуктивните проблеми на жените.
„Не бях много щадяща към себе, но съм щастлива, нетипично горда и окрилена. За 7 месеца преминах през две стимулации. Една по лично желание, за всеки случай. И една за нечии желания, за цял живот, за Живот. Дали се притеснявам от възстановяването? Не. Дали е толкова бързо и лесно, колкото ми се иска? Не. И все пак… Предпочитам да се усмихвам с надеждата за сбъднатото, отколкото да се мръщя на кантар или огледало. Красотата не е там. Не и за мен. Не и за моите хора.” Това написа Калина в личния си профил в Инстаграм. А дали скоро ще сподели новина, че е станала майка, бъдещето ще покаже.


Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече