Катаклизъм у дома! Синът на Диляна Попова отказва да живее с любовника й

0

- Advertisement -

Моделката се радва на любов и хармония с ресторантьора Лъчезар Захариев, заедно са от 2 години, но синът й приема ситуацията доста трудно


Диляна Попова вече живее с гаджето си. Това призна самата тя при скорошна своя медийна изява. Направи го, коментирайки отношението на сина си Борил, който е от връзката й с актьора Асен Блатечки, пише Уикенд.

Моделката не спомена името на новия мъж до себе си, което едва ли е изненада, тъй като винаги е избягвала да коментира личния си живот и най-вече любовните си вълнения. В светските среди обаче открай време се коментира, че Диляна се радва на хармонична връзка от 2 години с ресторантьора-милионер Лъчезар Захариев. Двамата даже се показаха заедно на публично събитие през март. Дори тогава обаче моделката не коментира новата си любов. Ясно е само, че отношенията им са доста сериозни. Още повече, че вече живеят заедно.

Борил приел трудно голямата промяна, но майка му положила усилия, за да възстанови хармонията у дома. Имало редица притеснения, които наложили Диляна да говори често със сина си, като му обяснявала, че баща му Асен Блатечки продължава да е такъв и никой няма и не се стреми да го замести.

След този разговор нещата започнали да се успокояват, но Борил все още има нужда от време, за да се адаптира. В крайна сметка всичко се нарежда, смята моделката. Бившият й Асен Блатечки също има нова жена до себе си и не го крие.
Покрай откровението, че живее с новата си любов, моделката сподели, че с Асен са в добри отношения. Това е важно заради детето, за да може да израсне в спокойствие и сигурност, с пълната подкрепа и на двамата си родители, убедена е Диляна. А те би трябвало да се разбират, а не воюват помежду си.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече