Мариана Попова нападна остро предаването: Победителят в „Гласът на България” пее фалшиво!

0

- Advertisement -

„Не може дете, което не се представя добре, на финала да победи”, ядосва се певицата

Мариана Попова никак не е доволна от финала на „Гласът на България”, като обясни защо аргументирано и напоително във фейсбук. Според певицата не е адекватно при наличието на много по-добри певци да спечели дете, което има „твърде много да учи” за вокалното майсторство. Думите й предизвикаха истинска буря от емоции, пише Уикенд.

„Гласът на България” не е конкурс за млади таланти, а сблъсък на титани, категорична е певицата. Според нея такъв явно не е победителят в тазгодишния сезон на предаването Надежда Ковачева от Панагюрище. Тя бе в отбора на Миро и във финалната надпревара тя се състезаваше с Димитрина Германова. Освен слава, Надежда спечели и чек за 50 000 лева.

Мариана е категорична, че предаването е състезание на „брутални певци”. Що се отнася до репертоара на участниците в предаването, тя смята, че трябва да позволява на състезателите да покажат вокалните си възможности. „Не да се правят криви аранжименти на скучни песни, с които е невъзможно певецът да покаже потенциал и в това отношение музикалният продуцент извърши саботаж спрямо участниците”, убедена е Мариана.

Тази година певицата убедила две момчета да участват в музикалния формат, за което горчиво съжалявала. „Съжалявам, защото и двамата очевидно бяха по-добри, съжалявам и за Димитрина, която пак очевидно пя перфектно. Не може дете, което пее фалшиво на финала да победи – просто не е честно. Не е такава е идеята на формата и това е лошо за имиджа на предаването”, убедена е Мариана Попова. Тя изтъкна, че организираният вот не е забранен, но не е честен и изпраща упорит 3-месечен труд на вятъра. И го усеща като обида към екип, треньори и зрители. Мариана си обеща вече да не тласка талантливи хора към неизбежното и глупаво разочарование.

„Цял живот, организации, протекции и лобиране във всяка една сфера. Уморително е. После не питайте защо нормалните, честни и трудолюбиви хора си търсят късмета извън границите на България. Оглушахме и ослепяхме”, завършва Мариана публикацията си в социалните мрежи.

Съвсем очаквано, изявлението на певицата предизвика буря от емоции. Някои я подкрепяха, други – не. Заформи се и дискусия с елементи на спор в коментарите под фейсбук публикацията й. Мариана не влезе в детайли кои са двамата младежи, които е убедила да участват в тазгодишния сезон на „Гласът на България”, но от по-стари нейни постове в социалната мрежа става ясно, че единият е Никола Янакиев, който все пак стигна до финал.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече