Зрителите я подкрепят и хулят бТВ: Деси Стоянова избухва всеки ден в плач по време на ефир

0

- Advertisement -

Водещата се върна в „Преди обед” след 2 седмици траур за Велислав Русев

Само две седмици траур отпусна Би Ти Ви на водещата Деси Стоянова, която изгуби съпруга си – баща на двете й деца. За смъртта на журналиста Велислав Русев беше съобщено на 28 ноември, след като тв звездата не се появи в студиото на „Преди обед”, а нейният колега Петър Дочев не даде обяснение за отсъствието й. На 11 декември Деси отново беше на работа, плачеща в ефира на предаването.

„Мила Деси, плаках с теб!”; „Респект за силата и огромна прегръдка, Вие сте невероятна и много силна жена”; „Всички сме духом с теб!” – това са много малка част от окуражителните послания, с които зрителите коментират завръщането на Деси Стоянова в „Преди обед”. Самата тя обаче очевидно все още не беше готова за него. Излизайки пред камерите в опит да говори за загубата си, водещата се разплака и дълго не успя да дойде на себе си. Колегата й Петър Дочев се опита да я успокои, но и той, притиснат от факта, че е в национален ефир, не можа да направи кой знае какво, освен да я хване за рамото и да й каже, че в крайна сметка всички сме хора, пише Уикенд.

„Доста мислих какво да кажа, връщайки се, и установих, че имам да направя една констатация и да изразя една надежда…” Това каза Деси Стоянова в първия си ефир след смъртта на мъжа си, след което се разплака. „Това не го планирах!”, извини се водещата. Когато успя да дойде на себе си поне отчасти, тя продължи: „Когато човек минава през нещо като това, през което аз минавам, си дава сметка наистина, на 1000 процента, колко важна е подкрепата на хората около него. Това е нещото, от което зависи оцеляването, зависи това да можеш да посрещнеш болката и да я понесеш.” Звездата благодари на приятелите и близките си, както и на всички, които са й писали в социалните мрежи, но не е успяла да им отговори.

„Преди обед” е оазис… пространство, в което се абстрахираме от всичко друго и се радваме на живота. И се връщам с надеждата да продължи да е такова място за мен. Може би няма да съм в най-усмихнатата си форма… със сигурност не съм планирала да рева… но съм сигурна, че ще има и моменти, в които ще се смеем до сълзи, както е имало и преди… Когато нещо те разтърси из основи, продължаването напред не е лесно, но си давам сметка, че това, което помага, е стремежът да виждаш повече светлата страна на живота. Това е нещо, което ще се опитвам да правя оттук нататък – да се възползвам от поводите за радост, за усмивка и да ценя мига, защото имаме само него.”

След този емоционален изблик водещата все пак успя да се успокои и да продължи работата си с овладени нерви. Много от зрителите са на мнение, че от предаването е трябвало да й дадат поне още седмица, за да бъде с децата и близките си в този труден момент. Това обаче не е станало, тъй като продуцентът Георги Тошев не успявал да намери хора, които да я заместват. В единия от дните на траура й на работа не дойде и нейният партньор Петър. Тогава се наложи предаването да се води от хора в екипа, които по принцип работят зад кадър. От една страна служителите били съпричастни с мъката на своята звезда, от друга страна обаче нямало кой да върши работата й. В крайна сметка тя се завърнала, макар и не напълно готова за това.

Връзката на Деси с Велислав започва преди цели 24 години. Това на практика е половината живот на водещата. Сватбата си двамата вдигат през 2006-а, а 3 години по-късно се раждат синовете им близнаци.

57-годишният Русев почина след тежък инсулт. Твърди се, че е бил е в семейната къща във великотърновско село, където в последните месеци изкарвал основната част от времето си. В клюкарски сайтове се появи „новината”, че двойката е разделена, тъй като водещата в началото на пролетта спря да носи венчалната си халка. Тези слухове останаха без официален коментар, но изобщо не са били верни. От емоционалната реакция на Стоянова след загубата на съпруга й става ясно, че любовта със сигурност не си е отишла, а болката на водещата е огромна.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече