Евгени Минчев: Гала, и на теб ти е време да се пенсионираш!

0

- Advertisement -

Евгени Минчев не пощади родните водещи и им показа вратата на телевизионния ефир, според него някои от тях вече трябва да се оттеглят, пише Блиц. Лорда започна да говори уж покрай Цитиридис и спряното му предаване, с което е напълно съгласен. Момчето било готино, ама грам не ставало за телевизия. И, видиш ли, ефирът се пречистил, цъфнал, та чак вързал след уволнението му.

Цитиридис обаче повлече крак и Минчев се сети за някои от „динозаврите“ в медиите, от които вече на хората им призлявало и киселини получавали – най-малкото.

Цветанка Ризова бе сред първите, посочени от Лорда, който директно предложи на Би Ти Ви да я преназначи за портиер на телевизията, а на нейно място да сложи нещо свежо и цветно. Другата, която трябвало да се пенсионира, е Гала от „На кафе“, чиято възраст сравни с тази на Тодор Живков.

То Гала е добре, ама не в „На кафе“. Тя върви за някое политбюро, наред с Цола Драгойчева, Тано Цолов и Пеко Таков“, изстреля Лорда, за което сме сигурни, че на Гала дълго време ще й идва да го удуши, цитира Crimesbg.com.

Минчев не пожали и мъжкото лице на БНТ – Жоро Любенов, на когото вече зрителите гледали като на любимия си братовчед.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече