Двама мъже пребивали Деси Слава

0

- Advertisement -

„На гърба на някой смазан и превит човек ти да се чувстваш прекрасно граничи със садизъм”, призна певицата

„Аз съм имала две връзки, в които е имало насилие”, така започва Деси Слава кратката си, но смразяваща видео изповед в социалната мрежа, като участник в инициатива в подкрепа на борбата срещу домашното насилие, пише Уикенд.

В нея са се включили колежката й Кали, моделът и актриса Глория Петкова, актрисата Яна Маринова и писателката Цветелина Цекова. Организатори са популярен онлайн магазин, моден бранд и неправителствена организация, като скоро ще бъде представена дамска колекция тениски, показваща ранните знаци за задаващо се емоционално и физическо насилие. Приходите от всяка покупка ще отидат за фондацията.

Докато за останалите участници в инициативата се знаеше, че са били жертви на насилие от страна на свои партньори, за Деси Слава имаше само слухове. Затова и бе абсолютна изненада, че гласовитата изпълнителка се е решила да проговори по темата. Направи го без да разкрива самоличността на насилнициите си, нито се впусна в подробен разказ за случаите, в които е била наранявана от тях по някакъв начин. Това обаче по никакъв начин не влияе на силата на емоционалното й послание.

Деси Слава изтъкна, че най-големият червен флаг, както се казва и колекцията дамски тениски, неоснователната ревност. Даде и примери: „Къде беше? В коя минута? Защо говори? Какво? С кого?”. „На гърба на някой смазан и превит човек ти да се чувстваш прекрасно граничи със садизъм”, сподели Деси Слава и призна, че й е коствало години да се съвземе след края на двете връзки, в които е ставала жертва на насилие. Ако можеше сега да каже нещо на по-младата си версия – момичето, допуснало това насилие, би я окуражила да бъде по-смела.

„Много е важно и трябва да се знае, че всеки човек си има личното пространство и трябва много да държи на това. Не се страхувайте да признаете, че има проблем, защото сме длъжни да покажем на децата ни какво е човек да бъде щастлив”, сподели Деси Слава и призова всеки да подкрепи колекцията от дамски тениски, защото така подкрепя и благотворителната кауза, вдъхновила създаването й.

Според близки до певицата, най-драматични са били отношенията с бащата на порасналия й син Майки – Мишо. Тя се залюби с него в пика на кариерата си – през 2000 г., когато отиде на турне в Америка. Връзката им обаче била доста бурна и българина доста често й посягал. Това е и причината певицата да се раздели с него. Не е известно кой е другият мъж, който е посягал на звездата на фолка.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече