Азис, Галена и Меди гушват $1 милион от турне в САЩ

0

- Advertisement -

Триото потрива ръце – ще натрупа сериозни приходи от концертите отвъд Океана

На мега турне в САЩ тръгва звездното чалга трио Азис, Галена и Меди. Двамата роми и сексбомбата са планирали да изнесат серия концерти отвъд Океана през февруари следващата година и потриват ръчички да приберат поне $ 1 милион от изявата. На този етап се говори за поне 7 ангажимента на родните звезди отвъд Океана, пише Уикенд.

В социалните мрежи фенове коментират, че фолкизпълнителите ще припечелят добри пари от турнето, тъй като освен щедри хонорари, в САЩ те ще се радват и на солидни бакшиши.

Азис и Галена не за пръв път правят концерти в Америка, а присъствието на Меди ще създаде допълнителен колорит на турнето. Турът обаче крие и опасности. Много от родните изпълнители се хвалеха в последните години с бляскави турнета в САЩ, но от консулския отдел за издаване на визи в САЩ най-накрая се усетиха, че всъщност заминават не на туризъм, а да работят, при това без да плащат данъци.

Така доста от родните изпълнители се сдобиха с черен печат за САЩ и скоро няма да могат да посетят страната на неограничените възможности.

Работната виза за САЩ струва около 4000 евро, които певците ни обикновено си спестяват. Сред първите изпълнители, попаднали в черния списък е поп фолкзвездата Ивана. Тя бе отрязана без много обяснения от служителите в американското посолство още преди повече от 10 години.

Азис пък си има редовно задявка с данъчните. Преди няколко години той бе хванат от бирниците, че не е плащал данъците си. Той успя да се издължи, след като държавата продаде жилището на музиканта на студентка от Софийския университет. Тогава той обяви, че ще напусне страната завинаги, тъй като не му харесвало, че органите на реда все го „следвали”, а истинските крадци оставали на сухо.

Днес Азис не може да скрие и лев от НАП, които дебнат доходите и участията на изпълнителя.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече