Его го мъжа, когото Ася Капчикова 5 години кри

0

- Advertisement -

Ивайло Христов въртял ресторант в хотела на скандалните Арабаджиеви

Ася Капчикова цели 5 години кри мъжа до себе си, но самоличността му най-накрая е ясна. Хора от обкръжението на бившата еротична моделка издадоха пред „Уикенд”, че това е бизнесменът Ивайло Христов. Преди време той въртеше ресторант в софийския хотел на скандалното семейство Арабаджиеви.

Легенди се носеха за бащата на трите деца на Ася Капчикова, който уж бил стар, но богат, а красавицата от Девин била с него само заради парите му. По информация на „Уикенд” бизнесменът наистина е доста по-възрастен от бившата Мис Плеймейт – вече бил минал петдесетака, а тя е на 32 години. Но, ако не знаеш възрастта му, никога не можеш да му я дадеш. Той определено хваща окото и личи, че се грижи добре за външния си вид. От всичките му снимки в социалните мрежи се вижда, че изглежда много добре, поддържа физическата си форма, фен е на фитнеса и има добър вкус не само към жените (в лицето на Ася), а и към облеклото си.

Освен това харесва татуси – тялото му е обсипано с тях. На едната му китка е изрисуван пантаграм, който може да бъде символ на Исус Христос и четиримата евангелисти, ако е обърнат с върха нагоре, или на дявола, ако е с върха надолу. В случая е трудно да се каже точно как си представя собственикът му, че е обърнат знакът, защото ръката му се движи, съответно символът променя разположението и значението си според нейните движения. На същата ръка е изписано и числото на дявола – 666, което обаче би могло да се превърне в 999, ако се гледа от обратната страна. Така че само бизнесменът знае какво е имал предвид, когато се е татуирал.

Прави впечатление, че в социалните мрежи той не е публикувал нито една снимка в Ася. Тя преди време беше пуснала фотос с него, но лицето му беше скрито. Христов у споделил своя снимка в гръб – как носи две бебешки кошчета. Тя е публикувана през 2020-а, когато Капчикова роди близнаците си Ивиан и Ианик. Явно именно тях носи Христов в бебешките кошчета. „Не отглеждаш герои, отглеждаш синове. И ако се отнасяш с тях като със синове, те ще се окажат герои, дори ако това е само в собствените ви очи” – това е преводът на коментар, който бизнесменът е написал на английски към снимката с децата. В края на 2021-а се роди и трето момче в семейството – Ириан. Много хора коментираха, че Ася явно много обича буквата И. Очевидно синовете са кръстени на баща си.

Христов не е публикувал снимки с Капчикова, но пък има няколко с Вълчо Арабаджиев, който през 2018-а беше задържан след специализирана акция в хотели на баща му – крупният бизнесмен Ветко Арабаджиев. Явно двамата са близки.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече