25 години по-късно: Светла Иванова откри биологичната си майка

0

- Advertisement -

Тази Коледа ще бъде особено специална за певицата Светла Иванова, която търси и откри своите биологични родители след цели 25 години. Семейството, което я отглежда, си отива от този свят и така срещата с биологичните родители се превръща в реалност, пише Блиц.

Всеки един ден на Светла започва със сутрешна медитация и благодарност за това, което й се е случило в живота. Певицата, която направи 10-годишна пауза от сцената, сега се завръща с пълна сила, но признава, че много голяма част от тази енергия сега, й е донесъл именно този магичен обрат в личния й живот.

Новата песен, която подготвя пък, е подарък от най-близките й приятелки. Дамите събират много голяма част от сумата за клипа към новото музикално парче.

„Оказва се, че майка ми също ме е търсила“, призна Светла, която е наследила музикалния си талант от баща си. И добавя, че реакцията на биологичния й родител е била „повече от невероятна“.

Двете с майка й са еднакви по желанието си за живот. „Тя е един толкова енергичен човек, също като мен. Дори и до ден-днешен работи по 12 часа на ден. Обясних си откъде идва тази енергия. Много лесно скъсява дистанцията с хората, общува много и лесен човек за общуване“, споделя още развълнуваната изпълнителка.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече