Халваджиян накарал Лили да седи на каса за бира

0

- Advertisement -

Лили Иванова е снимала клип, седнала на каса за бира, заради Маги Халваджиян, пише Уикенд. Това е друг любопитен факт, който се разкрива в неговата автобиография. Въпросният клип бил първият, който арменецът снимал за примата на родната естрада. Решили видеото да е рокерско, съответно облекли звездата в кожен костюм, което тогава се смятало за доста смело решение. Много по-късно тя започва да се появява редовно в подобен стайлинг. Трябвало да има и мотори, но тя не е мотористка. Вариантът бил да намерят мотор с кош и Лили да се вози в коша.
„Пристига моторът на снимачната площадка и се оказа, че кошът няма седалка. Отидох при Лили, казах й за проблема и почнахме да се чудим какво да правим. После ми светна и колебливо предложих: „А дали ще е проблем… тук имаме едни пластмасови каси за бира… Ще сложим в коша една от тях и ще седнеш на нея… Няма да е удобно, но ще стане”. Голям срам! Мислех, че е тъпо да карам голямата Лили да седи на каса за бира, и то в движение, но тя отсече: „Никакъв проблем!”. И го направихме”, спомня си Халваджиян.
Денят на снимките бил много горещ. Температурата стигала 37 градуса. Никой не знае как Лили е издържала в тази жега, стегната в кожения си костюм, но не се оплакала нито веднъж.
Примата гледала редовно и музикалното предаване „Х Фактор”, продуцирано от режисьора за Нова тв. Тя дори се обадила една вечер на Маги, за да му сподели впечатленията си. „Имате едно момиче, което го следя внимателно от старта. То не е изпяло нито един грешен тон от началото на шоуто. А е толкова малка. Тя е брилянт! Това е Михаела Маринова”, казала примата. Мишето не печели сезона – победител е Славин Славчев. Но Маги я кани на практика във всичките си следващи проекти, от които тя редовно излиза като победител.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече