Warning: Undefined array key "arenabg" in /home/vestbggc/show.bg/wp-content/plugins/arenabgads/jsoncheckbox.php on line 62
На водещия Митко скоро ще му бият шута - ето как се дъни в ефир - Новини от шоубизнеса

На водещия Митко скоро ще му бият шута – ето как се дъни в ефир

0

- Advertisement -

Луиза Григорова се принуди да задава въпроси на Александър Сано, за да излезе от неудобната ситуация

След като Силвия Лулчева го насоли в национален ефир преди десетина дни, че не е подготвен за интервюто си с нея, водещият на „Тази събора и неделя” Митьо Маринов продължи да се излага и в следващата си тв изява с актьори. Вместо да се постарае да е адекватен, младокът от Би Ти Ви се държа като недорасъл тийнейджър и избълва хиляди глупости, когато в студиото му гостуваха Александър Сано и Луиза Григорова.

Митьо Маринов може и да е бил добър политически репортер в Би Ти Ви, но има още много хляб да изяде и книги да прочете, ако иска да е адекватен като водещ. Момчето от „Тази събота и неделя” втрещи сутрешния ефир миналия уикенд с глупости за суингъри и баджаначки. Повод за това беше представлението „Отблизо” с Луиза Григорова, Александър Сано, Башар Рахал и Любомира Башева, чиято премиера беше преди няколко месеца, но водещият нямаше никаква представа от тази подробност, нито си беше направил труда да гледа филма по пиесата, в който играят Джулия Робъртс и Джъд Лоу, пише Уикенд.
В студиото бяха поканени Луиза и Сано, които трябваше да разкажат за спектакъла си. Актрисата започна да обяснява, че в него се разказва за любовен четириъгълник – четирима души, които непрекъснато се сменят като партньори. „Аз съм чувала неведнъж и два пъти за двойки, които разменят партньорите си”, каза тя. Очевидно визираше случаи, в които двама души се разделят с половинките си, за да бъдат заедно, а отхвърлените партньори също влизат във връзка помежду си. Но Митьо Маринов, само като чу за смяна на партньори, прекъсна събеседничката си и изстреля в национален ефир: „Суингъри им казват, знам аз!”. Актрисата опита да обясни, че всъщност не става въпрос точно за това, а темата е дълбоко психологическа: „Не за удоволствие! Винаги има някой, който страда в тази история!”, каза тя. Александър Сано допълни, че пиесата правела дисекция на любовта и че, когато двама души се разделят с една жена, между тях се появява солидарност. Луиза добави, че „жените също се обединяват” в страданието си, а Митьо явно много се зарадва на темата: „Те баджаначки ли стават?”, попита той. Събеседниците му буквално онемяха.
Няколко секунди по-късно стана ясно, че Сано се отказва да говори сериозно, явно осъзнавайки, че с този водещ няма как да се получи. „Не знам защо думата „баджанак” винаги ми е звучала като дамаджана”, каза той. „Може би баджанаците и дамаджаните вървят ръка за ръка?”, опита да е духовит Митьо, явно несъзнавайки как се излага. Накрая самата Луиза реши да задава въпроси на колегата си, за да излязат всички от неудобната ситуацията. Но водещият не й даде възможност. Колежката му Бесте Сабри, която явно също не знаеше какво прави, поне успя да запази приличие, придържайки се към предварително написани въпроси, които най-вероятно са й били връчени от редакторите на предаването. Личеше, че и двамата нямат никаква представи от това, за което се говори в студиото им.
Явно двамата водещи не са си взели поука след скандала със Силвия Лулчева от предишната седмица, която в прав текст им каза, че трябва да се готвят по-добре за интервютата, които правят. Липсата на компетентност на Митьо и Бесте ярко личи в ефира, когато става въпрос за теми от областта на културата и изкуството, каквито традиционно се представят в „Тази събота и неделя”. В такива случаи би трябвало или да предоставят възможност на някой по-запознат да прави интервютата в студиото, или самите те да се подготвят в тази област.


Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече