Ути Бъчваров нападна папарак на улицата

1

- Advertisement -

Водещият налетя на фотограф, които го снимал без разрешение

Ути Бъчваров аха да посегне на столичен фотограф, който впечатлен от срещата си с него, реши да извади фотоапарата и да му нащрака няколко кадъра, докато пресича кръстовището на бул. „Дондуков” и улица „Раковска” в столицата, пише Уикенд.

Едва стъпил на тротоара, кулинарна звезда хвана за врата беловласия репортер, чието име ще спестим от уважение към него и семейството му, и го завъртя буквално като пумпал. Мъжът изобщо не очакваше такава реакция и попита Бъчваров: „Какво става”?

„Аз ли да ти кажа какво става, бе?! Ти трябва да ми кажеш. Я трий снимките и не се обяснявай. Трий бързо, за да не се разправяме”, крещеше гневен Ути, докато пресичащите на светофара се чудеха и не можеха да повярват защо хрисимия на екрана Бъчваров е докаран почти до истерия.

Фотографът обясни, че не знае как да изтрие снимките, защото апаратът му е стар модел – не от цифровите, а от тези на лента. Ути поиска да се увери лично, че устройството наистина е старо, но майсторът на кадри отказа да му го предаде. Тогава готвачът го хвана през рамото и настоя да отидат на друго място, за да разрешат спора.

В крайна сметка възрастният фотограф успя да се измъкне при зелен светофар, а Ути дълго гледаше подире му, наметнал огромна рекламна торба на „Метро”, пълна с хранителни продукти.

1 Коментар
  1. егегке казва

    Най-продаваният продyкт за отcлабване в света! Килограмите наистина изчезват без диeтa и споpт, резултатите са видими след седмица. Помогна на мен и съпруга ми и ще помогне на вас, взех го с oтcтъпка тук:–– http://gg.gg/ketoextra

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече