Мира Добрева заченала сина си след молитва на Божи гроб

1

- Advertisement -

Мира Добрева отдава на сила свише не само спасението си, след прекарания перитонит и медикаментозна кома. Тв водещата смята, че и зачеването на сина й Георги, който е от брака й с режисьора Георги Торнев, се е случило с Божията помощ. Мира забременяла с второто си дете, след молитва на Божи гроб.

С мъжа й, с когото май вече са трайно разделени, много искали да имат общо дете. Без конкретна причина, сбъдването на желанието им се забавило дълго време. Затова, когато организирали мечтаното пътуване до Йерусалим, двамата вече знаели за какво ще се молят. Когато отишли обаче, страхопочитание завладяло и съпрузите и не посмели да искат нищо. От вълнение дори не посмели да влязат, когато застанали пред портите на църквата, където е положен гробът на Христос. В крайна сметка Жоро Торнев в един момент добил кураж, но не и жена му. В продължение на три дни всяка сутрин се връщали, но Мира Добрева все казвала, че не е готова да влезе. На четвъртия ден тя се престрашила да престъпи прага. В храма срещнала монах, който я посъветвал да влезе при гроба да се помоли, преди да заприиждат още посетители, пише Уикенд.

Журналистката се привела, за да мине през ниското отворче, а монахът я побутнал да помирише каменния свод – ухаело на миро. Водещата добила усещането, че цялото й тяло попило тая миризма. Като че вдъхнала от Христос, обяснявала е тя. Монахът я подканил пак да влезе при гроба и й казал да изкаже желанието си. „Не знам какво да искам”, отвърнала тя. От вълнение вече съвсем забравила за мечтата си за второ дете. Пред иконата на Исус Христос, смята Мира, може да искаш, но пред гроба му може само да си благодарен, а другото ще дойде. Така и станало. Два месеца по-късно тя заченала сина си. „И днес започвам деня с благодарност”, споделя още Мира.

1 Коментар
  1. егегке казва

    Най-продаваният продyкт за отcлабване в света! Килограмите наистина изчезват без диeтa и споpт, резултатите са видими след седмица. Помогна на мен и съпруга ми и ще помогне на вас, взех го с oтcтъпка тук:–– http://gg.gg/ketoextra

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече