Ирина Тенчева отказа алкохола и се обърна към духовното

0

- Advertisement -

Блондинката вече е далеч от светската суета, щастлива е с медитация

Ирина Тенчева, половинката на продуцента Иван Христов, напълно е загърбила светската суета. През лятото блондинката чукна 46 лазарника и с напредването на възрастта осъзнала, че е по-добре да обърне внимание на духовното си усъвършенстване, а не на физическото. Тя е отказала алкохола – единствения порок, който е имала през годините. Сега многодетната майка е трезвеничка и се гордее с това, пише Уикенд.

Ирина неведнъж е разказвала, че е спряла ежедневната консумация на спиртни напитки рязко. Преди това всеки ден се черпеше я с вино, я с коктейли „Маргарита”. Ето какво е споделяла Тенчева по темата: „Давам си сметка колко сбъркан и поболяващ е светът на социалните мрежи и медии, които възпитават отегченото ни его в ненаситна консумация на “удоволствия”, които реално ни погубват. Алкохолът е токсин. Точка. Към него има пристрастяване ( въпрос на регулярност, а не на количества е) и аз няма да участвам в популяризирането на клишетата за “чашата вино на мама”, “коктейлите на веселите женски компании” и “фамилната история зад марката” (с което отговарям още веднъж на поканите да участвам подобни кампании).  Доказано е, че алкохолът не помага да общуваме по-добре с другите, а замаскирва реалния статус на отношенията ни с всичко и с всички”.

Тенчева стигнала до категоричното решение да се справи с вредния навик, защото прочела книга по темата и получила прозрение. Оттогава тя предпочита именно такива четива. Занимава се и с медитация. Ирина се е заела да се обогатява духовно и казва, че материалното вече не ѝ носи същата радост, както преди. Половинката на продуцента Иван Христов е доволна, че най-близките ѝ са живи, здрави и са до нея. Това ѝ е достатъчно, за да чувствам пълно щастие.

Тенчева е споделяла, че бонусите от въздържанието са много – сънят и физическата ѝ кондиция се подобрили , освен това се чувствала по-свободна,  по-спокойна и уравновесена. Свалила и килограми без диети и ограничения. Блондинката е убедена, че ежедневната консумация, дори и в малки количества, граничи с алкохолизъм.

Ирина е въздържателка от 11 месеца, но любимият ѝ Иван не близва от години. Той спря пиячката под благотворното влияние на настоящата си жена. Продуцентът и водещ е споделял, че по време на брака си с Вихра Петрова е бил силно привързан към чашката, защото не се чувствал удовлетворен в личния си живот. Христов неведнъж е признавал, че тогава е бил на косъм да се превърне в алкохолик и да свърши зле. Тенчева обаче го променила към по-добро. С днешна дата той живее и се храни здравословно, даже спортува редовно.

Иван и Ирина се залюбиха преди повече от 10 лета, а връзката им започна като извънбрачна авантюра. С днешна дата те върдят, че са щастливи заедно и любовта им е улегнала, но все така силна. Блондинката е с няколко години по-възрастна от благоверния си, но това никога не е пречело на отношенията им.

Тенчева винаги се е представяла като всеотдайна майка и отлична домакиня. Най-малкият ѝ син е от връзката ѝ с Иван и носи името Самуил. Тя се радва и на две по-големи деца от първия си брак – Спас и Вирджиния, а продуцентът има дъщеря Ава от бившата си жена Вихра Петрова.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече