Защо Ситнилска взе телефон в „Игрите”?

0

- Advertisement -

Шампионката по кокбокс нарушила правилата заради проблеми със сестра си

Актуалният пети сезон на риалитито на Нова тв „Игри на волята” се оказа исторически. Това е първото издание на шоуто у нас, в което участник е дисквалифициран заради нарушаване на правилата. Шампионката по кикбокс Албена Ситнилска беше изгонена служебно, защото е внесла в багажа си телефон – нещо, което по правилник е забранено.

Апаратът, който стана причина за отпадането на шампионката от „Игрите”, е стар модел, какъвто вече много малко хора използват. Водещата Ралица Паскалева го показа пред всички участници, с което буквално ги втрещи. Албена беше добър играч и всички очакваха от нея изключително представяне до финалите. Когато обаче стана ясно, че ще бъде изгонена заради телефона, в племето й „Амазонки” искрено съжалиха – кикбоксьорката беше едно от най-силните им звена, пише Уикенд. Въпреки всичко тя е категорична, че, ако можеше да върне времето назад, пак би взела телефона в Игрите. Спортистката не съжалява за постъпката си, тъй като мотивите й за нея са били изключително сериозни. Става въпрос за семеен проблем, заради който не можела да си позволи да остане без връзка с външния свят.

„Причината беше лична. Едва ли някой е помислил, че съм си гледала Инстаграма. Сестра ми имаше тежки моменти, много неща се бяха насъбрали, а аз трябваше да вляза в шоуто и я изоставих. Затова реших, че имам нужда от телефон, тъй като знаех, че там нямаш контакт с външния свят. Просто нямаше как да не знам какво се случва с нея!”, обясни Ситнилска пред Нова тв. Проблемите със сестра й станали буквално дни преди влизането й в шоуто. Явно кикбоксьорката е била много притеснена, защото не е имала и грам съмнение, че трябва да сложи телефон в багажа си, макар да знае, че е забранено. „Знаех, че ще го взема, не знаех дали ще го използвам”, каза тя.

По ирония са съдбата заради честите провали на „Амазонките” в битките Албена така и не успяла да използва апарата. „Бяхме на Реката (Дивата река, където няма елементарни удобства за живеене – б.а.), на Стопанството (където условията за живот са примитивни – б.а.), там нямаш багаж. Беше кошмар за мен!”, сподели състезателката. Тя нито за момент не е съжалила за решението си да наруши правилата. За нея това е било избор между реалния живот и нейните близки от едната страна на везните и предаването от другата им страна. „Избрах реалния живот, защото излизаш от „Игрите” и си там! „Игрите” просто са за забавление”, смята Ситнилска.

По време на пребиваването си на Дивата река, където няма дори храна и вода, тя се научила на спокойствие, защото непрекъснато си казвала, че всичко това ще мине и рано или късно ще излезе от пустошта. Кикбоксьорката обаче не сподели какво е станало с проблемите на сестра й и дали в момента двете се чувстват по-спокойни.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече