Зейна дупка в главата на Юлиан Вергов

0

- Advertisement -

Популярният актьор е посивял от стрес след случая „Диана Димитрова”

Юлиан Вергов е посивял от стрес след скандала с актрисата Диана Димитрова, установиха папараците на „Уикенд”. Чисто бяло петно е избило на главата на довчерашния секссимвол на киното и театъра и стои като дупка.

Според негови близки, то се е появило преди няколко месеца и вероятно е в следствие на негативните емоции, които Вергов имаше покрай обвиненията в побой, които му отправи колежката. Действително, при предишни фотоси на Юлиан, не се забелязва подобно бяло петно.

Когато попадна в обективите на фоторепортерите ни, набеденият за бияч на жени актьор тъкмо си бе поръчал бургер от павилион за бързо хранене в центъра на столицата. Докато чакаше сандвича си с телешко месо, той зяпаше отегчено в телефона си, а изпрати и няколко съобщения.

В топлия есенен следобед Вергов беше пременен спортно – с шорти, тениска, маратонки и дълги бели чорапи. На ръката му проблясваше марков часовник, какъвто не всеки може да си позволи. Посребрялата му коса беше подстригана възкъсо, а над дясното ухо зееше дупка с размера на монета и се виждаше кожата – някои биха допуснали, че фризьорът се е разсеял и е взел повече с машинката. Всъщност, касае за пигментационно петно, което се е появило вследствие на силен стрес.

След като бившата му любовница Диана Димитрова го обвини в побой, Юлиан започнал да изпитва тревожност, което се отразило на пигментацията на косъма му. Днес той изглежда доста състарен, но още си е хубав мъж. „Юли все още се възстановява от силния шок, който изживя. Той дори потърси помощ на психолог, за да се справи със стреса”, разкриват приятели на Вергов от артистичната гилдия.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече