Ей това е либерална майка! Вики от Мастило е доволна от поведението на децата си в ефир

0

- Advertisement -

Пeтя Дикова не се сърдила, че я свалили от ефир

Вики Терзийска сподели, че напълно подкрепя децата си по време на тяхното участие в предаването на bTV. Певицата изрази категорична подкрепа за децата си, докато те бяха гости в предаването на Петя Дикова. Те предизвикаха такава простотия, че дори се наложи предаването да бъде свалено от екран.

Пролетта, когато те гостуваха с майка си в студиото, двете малки дами нарекоха ястията, приготвени от Вики, „лайна“. Петя Дикова остана изненадана от отговора им, когато беше попитана дали техните приятели гледат предаването, и те отговориха, че не, защото всички не могат да понасят bTV, пише Lupa.bg.

Според слухове в телевизията, именно държанието на децата на Вики е потенциалната причина за нейното понижаване в длъжност като кореспондент. Въпреки това тя не се обижда на ситуацията и отбелязва, че тя и нейните деца имат близки и хармоничен отношения. Споделя, че се е нуждаела от достатъчно храброст, за да си вземе двете малки деца в студио на предаване, което се излъчва онлайн.

Поведението на децата дори успя да заеме първото място по просташко поведение в ефира, изземвайки „титлата“ на Борил на Блатечки.

Вики Терзийска също така споделя, че завела децата си в студиото на „Тази неделя“ с конкретна цел – да им покаже мястото, където работи и дори някой ден може и те да се реализират професионално там.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече