Простил ли е Азис на Златка – или всичко е пари, приятелю

0

- Advertisement -

Кралят на попфолка пя от сърце на сватбата й, а преди години бълваше хапливи коментари за нея

Пълна промяна има в отношенията между Азис и Златка Райкова. Двамата бяха в люта война преди години. Разменяли са си не само остри, язвителни реплики. По-паметливите помнят, че се говореше и за физически сблъсък между Краля на попфолка и плеймейтката в дискотека в роден морски курорт. По това време блондинката бе гадже на мутрата Камен Куката и заедно с него унизила певеца по време на негово участие в популярен клуб в Слънчев бряг, пише Уикенд.

„Смятам, че всеки си е получил заслуженото. Никой никого не е удрял”, коментирала е Златка случката в някогашното предаване „Горещо”. Не успя обаче да секне слуховете, че се е нахвърлила на Краля на попфолка като дива пантера по време на негово участие в дискотеката. Блондинката агресирала от обида, за която тогава се посочваха различни причини. Така и не стана ясно защо се е стигнало до грубиянското изпълнение, което Златка винаги е отричала, че се е състояло. Въпреки това, коментарите продължиха. Според легендата се стигнало даже до намеса на охранителите в заведението, които едва успели да откопчат Азис от хватката на плеймейтката и да го придружат до гримьорната.

„Тя е бедно момиче и на финанси, и на манталитет, и никой няма да й обърне внимание. Тя във визитката си може да запише само този факт – скарване с един човек”, казвал е Азис, визирайки себе си. Думите му бяха припомнени преди време отново в предаването „Горещо” при гостуването на Златка. Тогава блондинката подчерта пред водещата Венета Райкова, че не се е била с Азис в дискотека. „Аз смятам, че съм достатъчно богата по душа и като човешки качества и ценности и мога да си позволя да не съм толкова богата като банкова сметка.”

Въпреки че случаят е от преди няколко години, в светските среди се говореше, че Азис бил толкова огорчен, че едва ли някога щял да го забрави. Кралят на попфолка ги обори преди дни. Той не само гостува на сватбата на Златка с любимия й Карен, от когото е вторият й син, а и весели с песни гостите им. Хитовият изпълнител така се раздаде, че в един момент събу обувките си и пя бос на младоженците.

Дали обаче го е направил само заради хонорара си, или наистина е простил на Златка, трудно може да се каже със сигурност. Никога не е късно враждата им отново да се разрази и силиконката да забрави какво ги свързва с приятеля й Азис.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече