Адем Боран спря ракията и си намери жена

0

- Advertisement -

39-годишна секси пианистка пристана на злодея от „Завинаги”

Фърат Танъш от „Завинаги” има нова жена до себе си, тръби турската преса. Актуалната изгора на актьора е известната пианистка Иклим Тамкан. Тя не е първа младост – на 39 е, но има силикон в пазвата си и прелива от сексапил. Според информатор на таблоида „Гунайдин” двамата възнамеряват да сключат брак ако не още през тази, то най-късно през следващата година.

През 2022-ра Фърат обяви сензационно, че в пандемията водил тежка битка с алкохола. Екранният Адем Боран дори призна, че лежал в клиника за лечение на зависимости. Под медицински надзор той се церил два пъти по 3 месеца, стана ясно от негово интервю по една от най-гледаните турски телевизии.

„Не се срамувам да говоря за това, през което преминах. За мен е важно да дам добър пример на хората, попаднали в плен на порока. Благодаря на докторите, които ми помогнаха. Нямаше да постигна нищо, ако водех борбата без тях”, сподели от малкия екран брадатият артист. И допълни, че вече няма никакво желание да употребява спиртни напитки и дори му се гади, когато види друг човек да пие ракия. От миналия юни насам Фърат не бил вкусвал дори и бира.

Заради алкохолизма си загубих семейството”, призна още в цитираното по-горе интервю Фърат Танъш. Бясна от пиянските му изцепки, през лятото на 2021-ва жена му Кюбра подала молба за развод, а съдът разтрогнал брака в началото на 2022-ра. Правата за отглеждането на щерката Зейнеп Темида дала на майката.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече