Таня Боева за ужаса с мъжа й: Подхвърлена дрога, насилие и компромати

0

- Advertisement -

Певицата била заплашвана с компромати, подхвърлили й наркотици

Таня Боева призна, че съжалява, че си е мълчала, че е жертва на психически и физически тормоз. Певицата, за която се знае, че е била жертва на домашно насилие, била принудена да напусне дома си и трудно е съхранила психиката си, пише Уикенд.

„Голяма грешка беше, че мълчах за насилието над себе си цели 5 години“ – призна изпълнителката. На въпроса дали зад всичко това стои бившият ѝ съпруг, тя дипломатично отговори: „Повече от 10 души бяха въвлечени в тази история. Посочени са в едно прокурорско постановление, няма да ги цитирам сега“. Изпълнителката на хита „Лошо момче” изпитвала вътрешен страх от това, че може да бъде неразбрана и обвинена от обществото. Тя била заплашена от близки на тогавашния й съпруг, че ще сринат репутацията й.

Всичко започнало през 2017 г. с мощни заплахи от хора, които я срещали по улицата, нападали дома й, колата й била открадната, подхвърлени й били дори наркотици. „Бях подложена на емоционален, физически и психически тормоз. Невинаги това, че си популярен, те прави защитен”, споделя днес тунингованата изпълнителка.

„Пет години беше много тежък период за мен. Бях извадена от нормалната си житейска среда. Бях принудена да напусна дома си, да живея нов живот. Бях поставена в ситуация, в която не само жени, но и мъже трудно биха оцелели психически и физически“, разкрива певицата.

Тя посочи, че Стара Загора бил град, наситен със случки като известното посегателство над 18-годишното момиче Дебора. „Преди физическото насилие, първо започва емоционалното. Осъзнах че не трябва да мълча, защото и други хора имат подобни проблеми. Моето мълчание доведе до потулване на случая ми“, казва още Боева. В момента тя е отново щастлива, има мъж до себе си и възобнови кариерата си.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече