Мария Цънцарова призна: Да, разделена съм с мъжа си!

0

- Advertisement -

Тв водещата от близо 2 години не живее със съпруга си Симо

Мария Цънцарова се е развела с мъжа си Симо Голев. Журналистката от Би Ти Ви и бащата на двете й деца не са заедно от близо 2 години, научи „Уикенд” от нейни колеги. Тогава са се появили първите проблеми в брака им, които с времето се задълбочили се е стигнало до разлъка.

След като куп клюкарски сайтове известиха миналата седмица за раздялата им, Цънцарова потвърди пикантната вест. „Да, не сме заедно с мъжа ми! Не смятам да коментирам личния си живот”, лаконична е топрепортерката на Би Ти Ви.
Мария се омъжи за Симо Голев през 2014 г. в обредния дом в град Карлово. Сватбата се състоя в църквата „Света Богородица“, а партито бе в ресторант „Ловен парк”. Журналистката и ученическата ѝ любов започват връзката си още в гимназията. На 30-ия си рожден ден той ѝ предлага да стане негова съпруга.

Коленичил с диамантен пръстен в ръка, я моли да се омъжи за него, а тя, сияеща от щастие, казва „да”. През 2017 година се роди синът им Георги, а малкият Костадин – 2 години по-късно.

Цънцapoвa работи дори когато бе в напреднала бременност. Тя си позволи само по една година отпуск по майчинство от страх да не бъде изместена от колежки в телевизията. Още тогава отношенията с половинката ѝ се изострили – Симо бил на мнение, че Мария трябва да остане по-задълго в дома им, а не да прави кариера.
От известно време насам Цънцарова е махнала венчалната си халка и годежния си пръстен, които преди не сваляше. Русата амбиция повече от 6 години не се е появявала публично със съпруга си Симо. Още миналата година плъзнаха слухове, че връзката им била обтегната до краен предел, но така и не се потвърдиха. Острието на Би Ти Ви се е фокусирала изцяло върху работата си за сметка на личния живот и най-вероятно работата на Цънцарова е причината за развода.

С драмите в брака ѝ били запознати шепа нейни близки, а Мария нямала намерение да прави раздялата си публично достояние. Към днешна дата бившето семейство Голеви не се следва в социалните мрежи. Не е ясно как двамата са си поделили грижите за двамата си синове, които най-вероятно се отглеждат от дребната журналистка. Децата често са при бащата в почивните дни.

„Мария е много амбициозна и обича да работи. Не се прибира вкъщи и това няма как да не се отрази на брака й. Никой мъж не обича жена му да се прибира по нощите и само за сън. Най-вероятно работохолизмът й е причината за развода. За нея реализацията в професията е водеща” – коментираха пред „Уикенд” колеги на блондинката.
Симо винаги е странял от публичност и за него се знае само, че се занимава с частен бизнес в сферата на компютърните технологии. Той е собственик на фирма, която предлага разработка на уебсайтове, софтуери и други сходни услуги. Компанията върви нагоре години наред. В последните години обаче печалбите ѝ не били особено задоволителни.
Според запознати, Симо доста се дразнел, когато го представяли като „мъжа на Мария Цънцарова” и винаги уточнявал, че има собствена кариера. Възможно е огромната популярност на журналистката, както и непрекъснатите отсъствия от дома ѝ заради професионалните ангажименти, също да са повлияли на общия им път.
В момента Мария е сама и няма мъж до себе си. Журналистката не искала да се впуска в нова връзка. Не е ясно обаче каква е ситуацията при доскорошния ѝ съпруг – според някои от известно време той живеел с друга жена, по-млада от него.


Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече