Златка Райкова хвърли обида към Благо – разлюти цяла България

0

- Advertisement -

Златка Райкова явно никога няма да прости на бившия си Благой Георгиев, че я заряза с малко дете на ръце. И въпреки, че вече е намерила любовта в лицето на Карен Хачатрян, тя не пропуска възможност да захапе Джизъса, пише Блиц. 

Този път русата сексбомба обиди доста сериозно бившия си и едва ли ще замълчи, тъй като го удари по най-милото му.

Благо се похвали, че е на почивка с новата си приятелка Ивана на остров Тасос. Няколко дни по-късно Златка и Карен също отпрашиха за Гърция, но на доста по-скъп курорт. 

„Ха-ха, Тасос е за бедняци. Аз съм на Миконос, миличък и се чувствам превъзходно“, заяви Златка в социалните мрежи като отговор на въпрос от свой последовател и по този начин заби звучен шамар на бившия си. За него от доста време се шушука, че има финансови проблеми и едва свързва двата края, а дори няма и собствено жилище. 

Тези думи на Златка жегнаха не само Благой, но и много от населението на България, които ходят на почивка на Тасос. „Тая за каква се взе да определя кое място е за бедняци и кое не. Да си ходи в Миконос и да плаща по 1000 евро за шезлонг като й е толкова акълът“, гневят се в мрежата. 

Златка не спира да демонстрира висок стандарт на живот, а все още не знаем какво точно работи и от къде изкарва парите си. Докато беше с Благой взимаше доста кинти за реклама, но скоро не сме виждали да е търсена като инфлуенсър и вероятно в момента харчи парите на новия си мъж.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече