Скандален продуцент и тв водещ опорочи Райна Княгиня

0

- Advertisement -

Владислав Славов набърка Зеленски в пошлото си изпълнение „Безродници”


Тотална гавра с песента „Райна Княгиня” си позволи водещият на предаването „Вечните песни на България” по телевизия „Евроком” и скандален импресарио, от когото е пропищяла естрадната гилдия, Владислав Славов, пише Уикенд.

Тарикатът, който се представя за певец въпреки отчайващите си гласови данни, конкуриращи се единствено с тези на Джорджано и прочул се с това, че е успял да се сдобие с правата на десетки знакови естрадни песни чрез различни подозрителни схеми, е записал скромен клип пред Паметника на загиналите украински войни във Варна, озаглавен „Безродници”. Отслабналият до неузнаваемост с инжекции за диабетици бивш дебеланко клати кълки и пее безумия върху знаковия музикален съпровод. Цитираме част от пошлото му изпълнение:
„Айде, провикна се украинския паша към нашата страна! Айде, дойдете и ми донесете, туй що искам аз сега! Вашите оръжия, вашата енергетика – всичко искам на мига! Айде, провикнаха се нашите управници от Парламента: „Новият Левски е Зеленски, даваме му всичко на мига! Новият Левски е Зеленски и се кланяме на чужди знамена!” Айде, провикна се българският народ от цялата земя: „Не давайте нашето, то е толкоз малко и с кърви бранено! Не предавай Левски, не предавай чест си и извикай: „България”.
Първото завъртане на парчето нагорещи интернет мрежата, а Владислав Славов бе засипан с десетки негативни коментари. Възмутени хора от цяла България питат кой му дава право да се подиграва с паметта и подвига на Райна Княгиня и защо променя с нелепи внушения текст, който българите зная и пеят от години. Малцина разбират претенциите му да бъде политически актуален и да се заиграва с „украинския паша” и исканията на Украйна към нас.
Други са на мнение, че телевизия „Евроком” незабавно трябва да спре да дава изява на изгъзиците на афериста, защото след лъсването на участието му в съмнителни схеми, уронващи авторитета на обичани наши изпълнители, място в ефир за него не би трябвало да има дори и в най-пропадналата кабеларка.
Неотдавна Владислав Славов пък се оплака от „Уикенд” в Комисията за защита от дискриминация – бил дискриминиран за това, че е гей. А всъщност негативното отношение към него е заради купищата безобразия, които е натворил в музикалния бранш. 

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече