Няма край! Мис България призна: Бях бита, ритана и заплашвана с киселина (Всичко за тормоза)

0

- Advertisement -

„Така ще те ритам, че ще останеш без деца!“, „Когато те залея с киселина, вече няма да си толкова красива!“ – това са само част от жестоките заплахи, които е получавала Мис България Венцислава Тафкова, призна самата тя днес на живо в предаването „Здравей, България“.

Моделката бе поканена, за да разкаже кой е забил макетно ножче в ръката й, когато е била на 13 години и защо дълги години е изпитвала срам. „Беше невинна първа детска любов. Той бе с 2 години по-голям от мен и нито можеше да го съдим, нито да се саморазправяме. Тогава класната ми каза, че ми няма нищо и се превземам. А ръката ми бе разпорена, разминах се на косъм от това да не мога да я движа за цял живот“, разказа Тафкова.

На 13-годишна възраст тя вече работи като модел и предизвиква завист у голяма част от съученичките си. „Бях бита от групичка момичета, заплашваха ме с думите: Така ще те ритам, че ще останеш без деца. Получавах телефонни обаждания, че ще ме залеят с киселина“, разказва за ужаса миската. Благодарение на силната си психика и здравото си семейство, тя успява да се справи с проблемите, но не крие, че са дали отражение върху емоционалността й.

„Това бе един от най-трудните постове в живота ми! Но се радвам, че го написах, защото с него провокирах много момичета да се свържат с мен и да ми разкажат техните истории. Благодариха ми, че съм им дала смелост и увереност да не се срамуват от преживяното и да разкрият какво се е случило“, добавя Тафкова. След поста й с белега на ръката от разреза с макетното ножче десетки момичета са й писали с разкази как приятелите им ги пребиват.

Мис България не скри и разочарованието си от това, че никой не й е обърнал внимание, когато е искала да прокара каузата си „Не на насилието“ в училищата. „Едни от най-добрите психолози у нас ми отказаха, защото не искаха да работят безвъзмездно. Дали сега, когато темата стана модерна, ще се вземат правилните мерки“, пита Тафкова.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече