Все по-скандален: Гринго на Софка нападна с нож свой съгражданин

0

- Advertisement -

Любимият на гласовитата певица отново зад решетките – затворът му е като втори роден дом

Тодор Давидов – Гринго пак беше закопчан. Той спретнал луд скандал пред автомивка в Айтос. Нападнал с нож свой съгражданин и го заплашил, че ще го направи на две парчета.

Двамата били в лоши отношения, понеже половинката на Софи му дължал солидна сума пари. Това се случило след пропаднала сделка за покупка на автомобил. Те се засекли на автомивката и кавгата започнала.  След като човекът си поискал парите, Гринго изпаднал в дива ярост.

„Ще те излежа 3-4 месеца и пак ще изляза“ – заканил се той. След саморазправата избягал, но не след дълго бил хванат от полицията.

Отношенията му със Софи Маринова се разпаднаха, след като я нападна в заведението на Константин, но той продължава да вилнее и да я кара да се черви от срам.

Само преди няколко месеца стана ясно, че е бил арестуван в  Германия. Там решил да се саморазправя с жена и получил ефективна присъда.

Софи до скоро даваше много пари, за да измъква мъжа си от многобройните каши, в които се забърква, но вече се измори и го е загърбила тотално.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече