Warning: Undefined array key "arenabg" in /home/vestbggc/show.bg/wp-content/plugins/arenabgads/jsoncheckbox.php on line 62
Истината е друга: Дебора отказала на Георги да стане платена - ето го мутренския почерк - Новини от шоубизнеса

Истината е друга: Дебора отказала на Георги да стане платена – ето го мутренския почерк

0

- Advertisement -

Нежеланието и отказът на Дебора да стане момиче на повикване прозират зад нечовешкото насилие над ученичката от Стара Загора, гръмна мрежата. Подобна версия се разпространява сред хората в Града на липите, както и сред близки на момичето и тези от кръга на насилника, пише Клюки.нет.

Прокуратура може и да търси причините за зверството, но едва ли ще достигне до истината, която се оказва много по-различна от сцена на ревност. От десетилетия наред се носи мълва в града, че така местните мафиоти са осигурявали жива плът за Западна Европа и трафик на жени.

Момичетата били вербувани да продават телата си от бандити, като се знае за поне 50 подобни случаи, на възраст между 18 г и 25.

Всички подбрани момичета се представяли по нощните заведения от подобни на Георги Николаев охранители, с яки тела и перфектни усмивки.

Те омайвали наивничките, започвайки интимни връзки с потенциалните жертви. Впоследствие започвали да ги шантажират с неприлични снимки, увещавали ги с колосални доходи и така  ги оплитали в сводническите мрежи.

Всеки отказ обаче бил наказван жестоко, поне с бръснене на косата, разказват запознати с гадните престъпления. Точно за това алармира Божидара Овчарова преди ден, но дали престъплението ще се разплете напълно, никой не може да гарантира.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече