Warning: Undefined array key "arenabg" in /home/vestbggc/show.bg/wp-content/plugins/arenabgads/jsoncheckbox.php on line 62
Ще роди ли Кали 4-о дете на 48 години? - Новини от шоубизнеса

Ще роди ли Кали 4-о дете на 48 години?

0

- Advertisement -

Мъжът на певицата е с 14 лазарника по-млад от нея

Кали е на път да въведе в експлоатация системата „4-4-8” на мястото на популярната „4-4-2”, която цял живот е нейна визитна картичка. Певицата се кани за ражда 4-о дете на своите близо 48 години. Проекто-бащата е с 14 лазарника по-млад от нея, а връзката им била от цели 5 години. Смята се, че това е младият богаташ от Асеновград Атанас Червенков, известен с прякора Наско Салфетката, пише Уикенд.

Въпреки че от години се говори и пише за връзката на Кали с Наско, певицата продължава да крие неговите снимки и да не споменава публично името му като свое гадже. Въпреки това обаче още преди време хора от близкото й обкръжение издадоха, че двамата са започнали да се срещат още докато тя е била в официална връзка с бащата на третото си дете – Владимир. Едва сега Кали повдига завесата, която беше спуснала над отношенията със своя актуален любим, като обаче отново отказва да спомене името му и да покаже негова снимка.
„Аз съм много щастлива и спокойна с него. Мисля че няма нужда да показвам колко е красив, колко е умен и успял в социалните мрежи. Със сигурност не е с мен, защото аз осигурявам финансов комфорт на семейството ми, а защото той го прави. Голяма късметлийка съм – хем съм по-дърта, хем ме гледат. Може би и това е причината да изглеждам така добре”, каза наскоро певицата пред радио „Веселина”.
В началото на октомври тя ще празнува 48-и рожден ден. Известно е, че вече има три деца от трима различни бащи. Но нито възрастта, нито фактът, че е многодетна майка, я спират да прави планове и за четвърто дете. Тя винаги е споделяла, че след трите си момчета би искала да има и момиче. „Винаги съм била упреквана за това, че имам трима сина от трима различни мъже, затова ще родя четвърто от четвърти, за да съм различна”, обяви Кали. Според нея бебета не се гледат трудно. Проблемите обаче, ако въобще ги има, могат да са свързани единствено с биология. Възрастта на певицата не е най-подходящата за раждане и отглеждане на поредно бебе, ако иска да е пълноценна майка, макар че репродуктивната медицина е много напреднала и би могла да помогне. Звездата обаче не веднъж е споделяла, че преди години е преживяла тежка катастрофа, заради която едва не умряла. Минала е през множество сериозни операции, заради които всяка бременност за нея е потенциален риск. Тъй като обаче въпреки всичко тя вече 3 пъти се е справяла успешно с този риск, не се притеснява да се изправи пред него и за четвърти път. Дали наистина ще роди от младия си мъж, най-вероятно скоро ще стане ясно. На своята възраст певицата няма много възможности за отлагане и едва ли ще чака дълго за следващото дете.

Кой е Наско Салфетката? Прякорът му идва от неговия навик да пръска салфетки по чалготеките. Именно по този начин се запознал с изпълнителката. Връзката им, според слуховете, започва, докато тя все още е с бащата на третия си син – Владимир. Кали и Анастас често са засичани заедно и в Асеновград, и в Пловдив. Кали обаче твърди, че никога не е изневерявала на Владимир. Била се разделила с него заради огромната му неоснователна ревност, с която я задушавал. Едва след раздялата била срещнала новия си любим. За Салфетката се знае само, че е финансово подсигурен. В Пловдив преди време се говореше, че карал една от най-скъпите коли в района и че с лека ръка пръскал огромни суми в дискотеките. Младежът е син на собствениците на една от големите вериги аптеки в Пловдив.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече