Warning: Undefined array key "arenabg" in /home/vestbggc/show.bg/wp-content/plugins/arenabgads/jsoncheckbox.php on line 62
50 000 лева месечна издръжка получава от баща си Гущеров - Новини от шоубизнеса

50 000 лева месечна издръжка получава от баща си Гущеров

0

- Advertisement -

Мъжът на Светлана бил зависим от хазарта, затова не му приписват семейните имоти

Милионерът Добромир Гущеров развърза кесията си и отпусна по-висока издръжка на многодетното семейство на сина си Християн и Светлана. Бившият червен депутат не одобрява каква жена си избра синът му, но въпреки това не може да ги остави да ходят голи и гладни. Свекърът на бившата плеймейтка им спря кранчето с финанси още след сватбата. Той дава на сина си месечна издръжка, която расте след всяко внуче.

„Уикенд” научи, че след четвъртото дете, което бившата любовница на Гонзо роди в края на юни, Добромир е вдигнал парите им на внушителните 50 000 лева месечно. Тази месечна издръжка трябва да покрие разходите на младото семейство. Отделно свекърът плаща заплатите на шофьорите, чистачките и бавачките на Гущерови. Бившият депутат поема и част от екскурзиите на сина си и жена му, които обикновено отмарят в съседна Гърция или отскачат до Италия.
Причината за даването на пари месец за месец е любовта на Християн към хазарта, твърдят запознати. Овалният баровец прахосва всичко, което има. Това е причината баща му да не му дава достъп до милионите на семейството и от там тръгват слуховете за фалит на младите Гущерови, които не са оставени на произвола на съдбата, но и не могат да харчат свободно милионите на Добромир.
Припомняме, че за да се подмаже на свекъра и свекървата, пенсионираната плеймейтка кръсти щерка си с кичозното име Анелия-Добромира. Година и половина по-късно Светлана роди отново и кръсти и сина си с името Добромир. Дори и това не успя да умилостиви бившия червен депутат, който не се интересува особено от родните си внучета, защото не харесва снаха си. След това на бял свят се появиха Кристиан-Валентин и Валентина. Милионерът е виждал само веднъж малката Анелия-Добромира, когато беше на няколко месеца.
Гущеров-старши приема като родна доведената си внучка, която се казва Диана. Именно на нея дядото е приписал част от имотите си. Не така топла е връзката му със снахата Светлана Василева. Милионерът дори не се появи на сватбата на пенсионираната корица на „Плейбой“ и сина си, а малко по-късно ги изгони и от палата си в „Бояна”, който продаде. Днес младите Гущерови живеят под наем, като рентата се плаща от най-стария член на фамилията.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече